неделя , 22 юли 2018
Начало / Спорно за спорта / Предраг Пажин: В „Левски” няма мъжкари и победители

Предраг Пажин: В „Левски” няма мъжкари и победители

Предраг Пажин гостува в студиото на „Спорно за спорта“ и коментира ситуацията в „Левски“. „Можем да разделим сезона на две части – до мача с „Берое“ и след това. Вече не ходя на стадиона и се отдръпнах по някакъв начин. Пак се върнахме към предишните години“, разказа Пажин.

Той каза, че докато Люпко Петрович е бил начело на „Левски“ са играли добре, печелили са мачове с лоша игра. Двамата се познават от много години. „Той ме доведе тук в „Левски“ и докато беше треньор, много пъти се чувахме, говорихме. Нервите му не издържаха. Аз се учудих даже, че остана толкова време начело на „Левски“. Никога не съм го питал как е там, защото все пак е старши треньор. Давах му съвети да остане, опитах се да го разубедя. Още след мача с ЦСКА той беше взел решение и нямаше кой да го спре“, разказа Предраг Пажин.

„Не знам какво става в самия клуб, какви са проблемите. Знам при какви условия е свикнал да работи Люпко, дори и със слаби футболисти. Но там явно нещо много куцаше“, добави бившият футболист на „Левски“. По думите му, такава е играта на Петрович – дори и грозно е печелел мачове. Той каза, че новият треньор е перспективен. „Личи си опита. Не говоря за Топузаков, но си личи разликата в опита. Всеки си има индивидуално виждане“, каза Пажин.

Според него е плюс да се търсят български играчи. „Не всички отбори пасват на един футболист“, добави Предраг Пажин.
„В „Левски“ няма мъжкари и победители. Не виждам много отдавна това нещо във футболистите. Някак си са различни хората, няма никакъв хъс. Има ограничен капацитет, не казвам, че няма желание. Ние живеехме за „Левски“ и дори когато падахме, пак се вдигахме. Сега е много различно“, смята бившият футболист от сините. Той каза, че не ходи вече на стадиона, тъй като предварително знае какво ще се случи.

„Петрович е перфекционист. Заради „Левски“, феновете и заради него най-вече ходех на мачове“, посочи Пажин.
Той каза, че го е яд като гледа мачове с по 2000-3000 фена на стадиона. „Искам да виждам мъжкари и победители“, заяви Пажин.

Чуйте целия разговор с бившия футболист на сините Предраг Пажин в следващото видео:

Вижте също

Франция на Дидие Дешан с втори шанс за трофей. Сблъсъци между фенове и полиция на Шанс-Елизе

Две години след поражението във финала на домашна сцена на Европейското Франция отново ще играе …