събота , 23 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Предприемачът Мариан Колев за цената на успеха: Забранил съм си моят глас да има по-голяма сила

Предприемачът Мариан Колев за цената на успеха: Забранил съм си моят глас да има по-голяма сила

Мариан Колев е един от хората, които се присъединиха към гневното писмо на Ивайло Пенчев от „Уолтопия“ към управата на „София тех парк“ като потърпевш спонсор на волейболния отбор на ЦСКА. Костов е и собственик на верига от цели 27 магазина у нас и два в Румъния.

Бизнесменът гостува в „Просто Диков“, за да разкаже за своя бизнес и цената на успеха си.

Условията за бизнес в България не са от най-добрите, но когато човек има мерак и добър екип, може да успее дори в не особено благоприятна бизнес среда, категоричен е той.

„Примерите са много и съм много щастлив, когато български фирми успяват сами и без странична подкрепа. Такива хора са от друг свят, те са много здраво стъпили на земята и работят много, а усилията им са възнаградени“, каза Колев.

Фирмата му дава хляб на над 350 човека, като цифрата е динамична и постоянно нараства, тъй като бизнесът се разширява.

Според Мариан Колев е много важно да вярваш и да се допитваш до екипа си, като самият той призна, че си е забранил неговият глас да има по-голяма сила при вземането на решения.

Това предотвратява важни грешки, уверил се е бизнесменът, според когото е удоволствие да си заобиколен от умни и можещи хора.

Какво е чувството да направиш първия си милион, колко струва бизнесът му, как държи юздите му в родната реалност в сравнение с тази в Румъния и каква е рецептата, за да станем европейски тигър – чуйте от самия него.

Колев разказа и за отношенията си с волейболния отбор на ЦСКА и страста си към спорта:

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …