сряда , 18 юли 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Пребиха журналиста от БНТ Иво Никодимов

Пребиха журналиста от БНТ Иво Никодимов

Пореден акт на агресия в центъра на София, този път към журналист. Малко след 15 ч. в района на Орлов мост водещият на сутрешния блок „Денят започва” Иво Никодимов е бил нападнат от трима мъже. Журналистът сам се е придвижил до сградата на БНТ, където го преглежда лекарски екип.

Не са известни извършителите и мотивите за нападението. Свързахме се с Иво, който ни каза, че пътува към Военна болница, където да му бъде оказа лекарска помощ.

Репортерът на Би Ай Ти Божидар Николов беше на място във ВМА с подробности за нападението над журналиста.

„Иво Никодимов има лицеви травми, които засега ги оценяваме като не особено значителни и провеждаме високо специализирани изследвания. Предстои скенер. Той задължително ще бъде хоспитализиран, защото могат да възникнат по-късни реакции, симптоми след травмата“, заявиха медици от ВМА.

„Травмите са само по главата. Той има ясен спомен за случилото се. Не повече от минута е продължило събитието. Става дума за непредизвикан побой. Мисля, че са били трима нападатели, които са го удряли с ръце“, заявиха от ВМА.

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …

2 коментара

  1. Дървосекачът

    Вчера двама нотариуси, днес г-н Никодимов…във ВсеСъщия район, по Идентичен начин…
    – в койтоИменно район е Бъкано със камери, а И с полиция….и Нищо !
    И ! – кат Се сепне Човек че БашСега ‘нашта’ полиция Пак се Е вторачила в Джоба Наш Данъкоплатски – …

  2. Стабилност

    Завръщането на мутрите по улиците на България. Гарантирано от Бойко Борисов!