петък , 22 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / „Повикай Божо“ – докога ще има опашки и хаос в КАТ, паспортна служба и Агенцията по вписванията

„Повикай Божо“ – докога ще има опашки и хаос в КАТ, паспортна служба и Агенцията по вписванията

Би Ай Ти и еМисия България започват нова рубрика – „Повикай Божо“. Идеята е нашият репортер Божидар Николов да се отзовава на сигнали от вас, свързани с различни проблеми и да ги разрешава, доколкото може като представител на медиите.

Днес Божидар Николов се включи директно от една от най-инфарктните административни точки на София – КАТ, където опашките от граждани водят до часове наред чакане за документи и опъват до краен предел нервите на шофьорите.

Репортерът Божидар Николов посети и паспортната служба на Първо районно управление. Той провери, че в края на работния ден все още има хора на опашката. Хората, с които разговаря Божидар споделиха, че работното време на службата трябва да бъде удължено, а климатикът в сградата почти не се усеща.

Божидар Николов бе и в Агенцията по вписванията. 30-ти юни е последният срок, в който може гражданите да подадат своите финансови отчети. Марин Тонев обясни, че е предал 4 отчета и е бил обслужен добре от администрацията. „Чувстваме се комфортно при идване тук. Нямаше опашка и много хора. Всичко мина много добре“, разказа Тонев.

Той обясни, че е минал реда си за не повече от 10 минути, тъй като е бил подготвил всичко, а от администрацията са си свършили професионално работата. Тонев обясни, че когато липсва достатъчно информация, много стресира клиентите, а преди години опашките са били огромни. По думите му, хората преди години са се чувствали административно унижени.

Каква е ситуацията днес във всички тези институции, вижте:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …

Един коментар

 1. Дървосекачът

  Сте решили да проверите дали банкянскио им е ‘взел страха’ на ‘наште’ ‘админ.услуги’ ли, г-н Вълков/БиАй ?!
  – Хич НЕ се И-надявайте ! – всичко Е Поредният театър, и то ВсеТака Непродаваем.
  ….колкото до КаквоТрябва – то ясно ! :
  а. Всичко – се Попълва онлайн/дистанционно (било от вкъщи или Отвсякъде виа Мрежата) …и
  б. Съответният вечеИздаден документ – се Получава по пощата/куриер.