събота , 22 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / Португалия триумфира на Евро 2016
EVRO_2016 картинка

Португалия триумфира на Евро 2016

Португалия триумфира на Европейското първенство по футбол. На финала „мореплавателите“ се изправиха срещу домакините от Франция в един напрегнат двубой.

Макар португалците да останаха твърде рано без звездата си Кристиано Роналдо, успяха да спечелят своята първа европейска купа в едно историческо първенство.

Това бе първенство на изненадите и може би имаше своя логичен край. Португалия напук на логиката и очакванията спечели. Въпреки че домакините бяха по-добрият отбор във финала и показаха класа, футболът показа, че невинаги по-добрият побеждава, коментира колегата ни Кирил Веселински.

Той посочи още, че след първоначалните медицински изследвания на Кристиано Роналдо е станало ясно, че има разкъсване на коленни връзки, което означава, че ще бъде аут от терена поне за месец.

Титлата на Португалия обаче бе отпразнувана и в нов португалски бар в столицата. Колегата ни Божидар Николов разговаря със собственичката Александра Барозу за емоциите на зрителите на мача.

Имаше около 60 души вчера. Победата беше напълно неочаквана. Всички бяха много щастливи, плакаха от щастие, скачаха и пяха“, сподели тя.

Бяхме разтроени и притеснени от контузията на Роналдо, но и извън терена той успя да помогне на тима си“, допълни Барозу.

Вижте също

koli

Бъдещето на автомобилната индустрия е в електромобилите

Възможно ли е бъдещето днес? Националният доверителен екофонд отпусна 1 милион и 300 хиляди лв …