сряда , 20 юни 2018
Начало / Новини / БЪЛГАРИЯ / Помогнете на Иво! Изпратете DMS IVO на номер 17777

Помогнете на Иво! Изпратете DMS IVO на номер 17777

15-годишно момче се нуждае от 15 000 лв, за да продължи лечението си. Иво страда от рядка болест, загубил е слуха на дясното си ухо и се опитва да спаси този на лявото.

На 12 години лекарите му дават две седмици. 3 години и 3 операции по-късно Иво е на 15. И продължава борбата за живот без тумори, без банкови сметки и очаквания. Докато побеждава българските диагнози обаче, той има нужда от помощ. За още един геройски скок, макар и в детски стъпки.

Сумата от 15 000 лв е непосилна за близките на Иво, а срокът за събирането на паричните средства изтича след броени дни – на 30 юни, когато семейството трябва да отпътува за Хановер с колата си. Нямат пари за самолет. Няма и никакво време.

Жизненоважното лекарство за Иво му е отказано в България. Било експериментално. Така единствената надежда е брилянтен ирански неврохирург в далечна германска клиника.
Времето за Иво от пътуване до пътуване не минава в чакане. През последните години момчето издава 4 книги и открива, че писането му дава надежда да продължи напред.

„Краят на моята история със сигурност ще бъде добър, защото мисля, че съм напът да се излекувам. Искам да благодаря на всички хора, които са ми помогнали дотук и тези, които ще ме подкрепят, защото вярвам, че с тяхна помощ нещата ще се получат”, споделя Иво.

Той и цялото му семейство не се предават. Не могат. Защото последната книга на Иво все още не е написана. Както и щастливият край на собствената му история.

Призоваваме ви да помогнете на Иво по следния начин:

SMS дарение чрез изпращане на текст „DMS IVO“ на номер 17777

Дарителска банкова сметка: BG47BPBI79404078032501 – Иво Ивов Христов

Pay Pal: milena_dimitrova74@abv.bg – Милена Димитрова (майка на Иво)

Вижте също

Парламентът в Скопие обсъжда „Северна Македония“

Днес договорът за промяната на името на Македония влиза за обсъждане в парламента в Скопие. …