понеделник , 23 октомври 2017
Начало / Предавания / еМисия България / Полк. Николай Марков: Прокуратурата и НСО действат като ръка и бухалка срещу Лозан Панов

Полк. Николай Марков: Прокуратурата и НСО действат като ръка и бухалка срещу Лозан Панов

Ангел Антонов – началник на НСО, ще търси отговорност на бившия служител полковник Николай Марков. Марков се включи в ефира на еМисия България и коментира казуса с Лозан Панов, развинтените болтове на автомобила, с който се е движил и реакцията на институциите.

Според Марков основният разговор не е за болтове, а за неадекватна реакция на много институции. „НСО се включи в институционална война. Това, което Лозан Панов заяви, са сериозни неща. Аз лично смятам, че НСО би трябвало да реагира адекватно, независимо от човека. Всеки има право да се съмнява за живота си и да го обявява публично“, каза Марков.

Той поставя под съмнение адекватността на службата, която го охранява, която, по думите му, трябва да пази живота, а не да го прави за посмешище.

„Това е един лакмус, който очертава грозна картина на обвързаност на държавни институции, които могат да се превърнат в бухалки. Прокуратурата и НСО действат като ръка и бухалка. Това нормално ли е?“, заяви полковник Николай Марков.

Чуйте целия коментар по казуса в следващото видео:

Вижте също

Ген. Румен Миланов: Късно е да се сменява шефа на НСО два месеца преди председателството

Медийни публикации разклатиха стола на шефа на НСО Ангел Антонов. В някои издания вече се …