понеделник , 22 януари 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Полк. Николай Марков: Прокуратурата и НСО действат като ръка и бухалка срещу Лозан Панов

Полк. Николай Марков: Прокуратурата и НСО действат като ръка и бухалка срещу Лозан Панов

Ангел Антонов – началник на НСО, ще търси отговорност на бившия служител полковник Николай Марков. Марков се включи в ефира на еМисия България и коментира казуса с Лозан Панов, развинтените болтове на автомобила, с който се е движил и реакцията на институциите.

Според Марков основният разговор не е за болтове, а за неадекватна реакция на много институции. „НСО се включи в институционална война. Това, което Лозан Панов заяви, са сериозни неща. Аз лично смятам, че НСО би трябвало да реагира адекватно, независимо от човека. Всеки има право да се съмнява за живота си и да го обявява публично“, каза Марков.

Той поставя под съмнение адекватността на службата, която го охранява, която, по думите му, трябва да пази живота, а не да го прави за посмешище.

„Това е един лакмус, който очертава грозна картина на обвързаност на държавни институции, които могат да се превърнат в бухалки. Прокуратурата и НСО действат като ръка и бухалка. Това нормално ли е?“, заяви полковник Николай Марков.

Чуйте целия коментар по казуса в следващото видео:

Вижте също

Подпалиха колата на екоактивиста Петко Петков в Стара Загора. Кой и защо стои зад това?

Днес стана ясно, че снощи е била подпалена колата на екоактивиста Петко Петков от Стара …