петък , 16 ноември 2018
Начало / Код 11-13 / Политологът Първан Симеонов: Никога не е добра идея да си пакетиран с ДПС. БСП печели, че внесе вота сама

Политологът Първан Симеонов: Никога не е добра идея да си пакетиран с ДПС. БСП печели, че внесе вота сама

Политологът Първан Симеонов гостува в студиото на Код 11-13, за да направи анализ на това защо БСП внесе вота сама, а не с ДПС, за първата година като президент на Румен Радев и за това може ли някой от Обединени Патриоти да катурне правителството. Той не пропусна да анализира и множеството протести в страната. Преди време Симеонов направи коментар пред медиите, че се задава председателство за България и всеки, който протестира и иска нещо, Борисов ще е длъжен да му го даде, за да спрат протестите.
„То така се случва сега. Който надигне глас получава нещо- получава обяснение, получава 100 милиона, получава постоянно нещо. И другото което казах,че няма да е тихо и мирно председателството, а ще е такова, каквото го виждаме в момента. Прогнозите се сбъдват. Лошото за Борисов в такава ситуация е,че той няма къде да ходи. Трябва да седи и нещо да отговаря, няма как веднага да отиде на избори. Както обича да прави в такива ситуации.
ДПС всъщност припознава своя ясен интерес в това правителство-т.е. няма интереса да го сваля. Движението даде своя по-ясен знак през речта на своя почетен председател Ахмед Доган.
Никога не е добра идея да си пакетиран с ДПС. Не знам дали БСП реши сама да внася вота или така се случи, но по-скоро тя печели от това“, каза Симеонов в предаването Код 11-13.

Повече от разговора във видеото, а всичко от КОД 11-13- ТУК

Вижте също

Финансовият журналист Кузман Илиев: Паниката на „Уолстрийт“ от вчера е симптом за това колко много напрежение има на пазарите

Какво се случва след паниката от вчера заради сриването на „Уолстрийт“? Може ли да се …

Един коментар

  1. Ot tri dena razni pi6man-sociolozi i socialabalalozi dudnat po televiziite kolko velik bil prezidentut na Re6etnikov Rumen Radev, no az ne moga da se setq za ni6to, s koeto toj da e doprinesul pone da se razmurda politi4eskoto blato. Ne 4e Plevneliev ne be6e kukla na konci, no pone predstavq6e dostojno evropejska Bulgaria i upravlqva6e umelo v mnogo truden za stranata period.