сряда , 23 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / Политологът Калоян Методиев: Стоте дни на „Борисов 3“ ще се запомнят с „гейтове“ и много Фейсбук
borisov

Политологът Калоян Методиев: Стоте дни на „Борисов 3“ ще се запомнят с „гейтове“ и много Фейсбук

Днес се навършват сто дни от управлението на кабинета „Борисов 3“. 902 мерки са заложени в програмата на правителството, сред тях са борбата с неграмотността, тероризма и продължаването на строителството на магистрали. Анализ на първите сто дни управление на „Борисов 3“ направиха политолозите Георги Киряков и Калоян Методиев.

„Трябва да си дадем сметка, че това е трети сезон на този сериал и тези 100 дни трябва да бъдат разглеждани, през призмата, че тези сто дни са му трети“, коментира Киряков.

„Тези сто дни имаха много „гейтове“ и много фейсбук. Не сме излезнали от един скандал и влизаме в друг. Прави впечатление, че тази държава се управлява през Фейсбук. Никой нищо не работи в институционалната сфера, защото ги е страх да вземат решение. Тези 100 дни приличат на първите му 100 дни“, посочи Методиев.

Репортерът на Би Ай Ти Димитър Иванов провери какво мислят хората за за първите сто дни на “Борисов 3” в софийското село Бистрица. Виждат ли те обещаните “видими резултати“ за България или получават още от същото, вижте във видеото.

Още от еМисия България, вижте ТУК.

Вижте също

EMBG_NSO

Полк. Николай Марков: Лобита стоят зад скандалите и кадровите рокади в секретните служби

Бившият служител на НСО Полк. Николай Марков се включи по телефона в ефира на еМисия …