понеделник , 18 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Полина Паунова, Козата Ани и Летящата Козила Ерато правят обзор на годината

Полина Паунова, Козата Ани и Летящата Козила Ерато правят обзор на годината

Денят не е петък и този път няма сценарий. Няма и обзор на седмицата, защото тя тепърва започва. Затова Полина Паунова прави анализ на годината с две известни в социалните мрежи дами – Козата Ани или иначе казано д-р Мила Бобадова и Летящата Козила Ерато – Елисавета Белобрадова, която е юрист, майка на три деца и блогър.

„В обществен смисъл политическата година беше изключително динамична и, слава Богу, в международен план беше още по-динамична, че да можем да забравим проблемите, които имаме в България. Случиха се безкрайно много неща и, за съжаление, всичките неприятни – гръцката финансова криза, проблемите Украйна-Русия, бежанската криза, сирийската война“, коментира Елисавета Белобрадова.

Д-р Мила Бобадова добави: „Изобщо някой обърна ли внимание на България тази година? Всички бяхме твърде заети да коментираме, гърци, украинци, бежанци, французи… вместо да се занимаваме със собствената си тиня. Нещата са по-скоро комични отколкото случващи се“.

Целия обзор на годината на трите дами гледайте във видеото.

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …

6 коментара

  1. Сменете браузъра. И при мен беше така с Google Chrome, но след това минах на Mozzila и всичко е идеално…

  2. И при мен е така.

  3. Тези три дами с удоволствие бих ги чул, но за съжаление стрийминга забива жестоко – до негледаемост. Няма и опция за download.
    Много Ви моля направете нещо по въпроса. Това е второ важно интервю в рамките на един ден което не мога да видя заради проблеми със стрийминга.

    P.S. Към тролите с буквичката B – Boreslav и Boggie: Ужважаеми, Sesame str. и кукленият театър така и не направиха версия за възрастни, разбирам ви, ама липсата Ви на вкус, възпитание и първите седем години, не трябва да е проблем на околните.

  4. Що, някой по-читав анализ да предложите? Може да не им е това професионалното занимание, но са значително по-ангажирани социално и с по-ясен поглед върху нещата от огромното мнозинство българи.

  5. Сайтът не знам, но интервюто е трагедия. Или може би комедия, ако сте в настроение за смях. Титанични политически анализаторки, тези дами! О, боже, аман.

  6. Сайтът ви е трагедия – нито видеото тръгва, нито можеш да скролваш надолу по страницата, нито да си избереш какво да гледаш, защото избраните видеа се сменят преди да видиш кои са, самият дизайн е кич… Аматьорска работа!