четвъртък , 19 юли 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Полина Паунова и Стажанта с коментар за скандала Цацаров-Дончев-Гергов

Полина Паунова и Стажанта с коментар за скандала Цацаров-Дончев-Гергов

Скандала, който се превърна в централен през изминалата седмица, със срещата на главния прокурор Сотир Цацаров и бизнесмена Сашо Дончев в кабинета на Георги Гергов – коментира журналистката Полина Паунова.

„Изумена съм от Бойко Борисов. Скандалът сега ще бъде опитано да се представи като вътрешнопартийна трагедия на БСП, а Цацаров като жертва на Гергов, а той пък като жертва на Корнелия Нинова. Това смехотворно“, заяви журналистката.

„По думите на всички срещата Цацаров-Дончев-Гергов е била преди изборите. Скандалът с Пловдивския панаир се раздухва две седмици по-късно. Вчера Георги Гергов потвърди най-важното – уличи, че телефоните се слушат. Тук най-големият проблем е, че главният прокурор трябва сам да се проверява“, коментира още Паунова.

Важният въпрос е Цацаров и прокуратурата в България. Нека не превръщаме проблемът в проблем на БСП, категорична е тя.

Във видеото можете да видите и своеобразна анкета на Стажанта от кулоарите на парламента с Цветан Цветанов от ГЕРБ за сформирането на анкетна комисия, която да проверява случая.

В ефира се включи изненадващо и Георги Гергов, който обеща да говори откровено пред Сашо Диков във вторник.

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …