събота , 16 декември 2017
Начало / Код 11-13 / Победителят в „Best maxim tattoo 2017” показа татуировките си в Код 11-13

Победителят в „Best maxim tattoo 2017” показа татуировките си в Код 11-13

Патриция Кирилова и детектив номер 1 в България Марин Маринов гостуваха в студиото на Код 11-13 и разказаха кой и защо спечели приза „Best maxim tattoo 2017”.

„Марин беше единственият, който има по цялото си тяло татуировки, които не са свързани с имена на бивши гаджета и арабски надписи. Виждаме от розетата на Плиска до хан Аспарух и българския лъв“, разказа Патриция Кирилова.

„Имам 9 татуировки, но всички са на една тематика. Имам други, които сега се правят. Аз не мисля, че конкурсът беше за татуировка, а за хората. По-скоро важното беше това, което правим. Татуировките са тематични. Те определят какъв си“, коментира Марин Маринов.

Той подчерта, че татуировките определят хората, дават му сила и насока в живота.

„Аз работих като милиционер. Когато си сложих обицата и татуировките, беше скандализиращо, но мен ме промени. Аз се чувствах по-свободен и то изразява моята същност“, призна детективът.

Патриция Кирилова обясни, че конкуренцията е била много сериозна. Тя обаче няма татуировки и смята, че колкото и красива да е една татуировка, на жена стои грубо.

Двамата коментираха модата в татуировките. Чуйте целия разговор с Патриция Кирилова и Марин Маринов в следващото видео:

Вижте също

Има ли политическа воля за нови изтребители и докога ще плащаме милиони за ремонт на старите МиГ 29 – отговаря ген.-майор Съби Събев

Офицерът от резерва ген.-майор Съби Събев гостува в КОД 11-13 по темата за ремонта на …