петък , 18 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Код 11-13 / Пловдив се превръща в столица на рока за Hills of rock
KOD_ROK

Пловдив се превръща в столица на рока за Hills of rock

Броени дни ни делят от Hills of rock – Пловдив ще се превърне в столица на рока. Благослав Анастасов и Радослав Лозански от HAYES AND Y гостуваха в студиото на Код 11-13 и разказаха подробности за фестивала. Те ще свирят на 30 юни на сцена „На тъмно“. Фестивалът ще бъде с три сцени, на които ще свирят различни групи.

Сред бандите са EVANESCENCE и GUANO APES, които са хедлайнери. От българските групи ще се включат КОНТРОЛ, РЕВЮ, PARAPLANNER, PIF и много други. Билети могат да се купят и в деня на фестивала.

„Винаги гледаме да свирим нещо ново. Имаме 4 нови песни, които още никъде не сме издавали и скоро не сме свирили в България“, разказа Анастасов.
Радослав Лозански добави, че живеят във Великобритания.

„Прибираме се в България възможно най-често за концерти тук. Не се издържаме от това, но за това сме там“, обясни Лозански. По думите му, конкуренцията там е по-голяма и сцената в Манчестър е голяма.

Те разказаха, че са ходили на фестивал в Загреб наскоро и коментираха, че в България подобен фестивал не може да се организира, тъй като публиката ни не е свикнала да слуша такива групи.

Вижте повече за фестивала Hills of rock в следващото видео:

Вижте също

zamposlanik

Зам.-ръководителят на испанската мисия у нас благодари на съпричастния български народ

Съболезнователна книга в памет на жертвите от атаката в Барселона е отворена днес и в …