неделя , 18 ноември 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Певицата Анелия за кампанията „Великден за всеки“ и успехите в живота и на сцената

Певицата Анелия за кампанията „Великден за всеки“ и успехите в живота и на сцената

Певицата Анелия гостува в студиото на „Просто Диков“ и разказа за участието си в благотворителната кампания „Великден за всеки“ – инициатива на омбудсмана Мая Манолова. Какво накара звездата не само да подкрепи кампанията, а и да стане нейно лице , разказва самата певица.

„Държа да подчертая, че кампанията е с благотворителна цел и смятам, че всеки, който има възможност да помогне, трябва да го направи. Най-добрата ми приятелка от дете е близка приятелка с Мая Манолова. Тя ме покани и аз прегърнах идеята“, разказа Анелия. Тя посочи, че кампанията е свързана с българските пенсионери.

Омбудсманът Мая Манолова също застана пред камерата на предаването и разказа за работата на хюстънската хранителна банка, за борбата с глада, която е основен приоритет на редица американски институции. Манолова обясни и подробности за кампанията „Великден за всеки“. По думите на омбудсмана българската хранителна банка успява да спаси годишно до 290 тона храни, а за справка в Тексас, който е само три пъти по-голям от България като население, се спасяват 100 пъти повече храни – над 23 000 тона храна. Манолова разказа и за звездите, които подкрепят инициативата „Великден за всеки“ и сподели, че участието й в кампанията не е изненадващо.

„Харесвам и Анелия, и Криско, и Миро. Оказаха се точно такива, каквито си ги представях – много готини хора с много добри сърца“, посочи Манолова и изреди имената на всички участници в кампанията. Тя заяви, че се гордее с тях и им благодари от сърце.

„Хубаво е да запазиш човешкото си, да помагаш без очаквания. Понякога сме фокусирани в големите цели и изгубваме чисто човешките си качества. След толкова години на сцената, понякога се опитвам да изхвърлям егото си и да оставам по няколко дни с близките си, които ме балансират. Но това да си добър, идва от семейството и се изгражда от дете“, убедена е певицата.

Тя сподели за собствения си живот като посочи, че родителите й са работили много, а баба й и дядо й са й били много близки. Анелия сподели, че е расла в семейство с много любов на средностатистически българи. Певицата разказа и за връзката си с Коко Динев, за раздялата с него и за семейството. Анелия обясни и как стана така, че спечели сърцата в Турция и на българските преселници там.

Чуйте целия разговор с певицата Анелия в следващото видео:

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …