четвъртък , 27 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / Просто Диков / Петър Москов пред Сашо Диков: В ежедневието си като министър работя добре с Бойко Борисов
Снимка: Красимир Михайлов
Снимка: Красимир Михайлов

Петър Москов пред Сашо Диков: В ежедневието си като министър работя добре с Бойко Борисов

„Въпросът не е до харесване и нехаресване. Можем взаимно да разчитаме, че като си кажем честно нещата, общата работа е тази, която е водещото. Не знам дали Бойко Борисов е велик. В ежедневието си като министър работя добре с Борисов. Взаимно по някакъв начин се допълваме. Борисов го познавам от 2006 или 2007 година и не е имало случай досега да сме си стиснали ръцете и той да се е отметнал от думата си“. Това коментира в „Просто Диков“ здравният министър Петър Москов на въпрос за „целуването на ръката“ на премиера.

Основна тема на разговора станаха ваксините, внесени от Турция. По случая Москов обяви неколкократно, че проблем няма. Това обаче не елиминира репликите на висок тон и призивите за поемане на въздух. Вижте повече във видеото.

Вижте също

petrov

Прокурор Иван Петров: Прокуратурата се страхува да разпита Цветан Василев

Как се разви началото на делото за КТБ, коментира прокурор Иван Петров в предаването „Просто …

4 Коментари

  1. срам няма

    шутът / палячотото на борисов да му бият шута

  2. До горния
    Удивително колко нагъл, арогантен и безочлив лъжец може да е един министър. Всичко за ваксините, което извадиха Валя Ахчиева, Люба Кулезич и Сашо Диков, както и д-р Дечо Дечев е истина и подкрепено с факти.

  3. Удивително, колко търпение може да притежава човек!? Изключително точен и смислен министър Москов, за пореден път нелеп и непрофесионален журналист…