сряда , 26 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / Просто Диков / Петъчното бродене на Стажанта в Министерския съвет
STAJANT_1 картинка

Петъчното бродене на Стажанта в Министерския съвет

Днешното бродене на Стажанта в Министерския съвет започва от мястото, където паркират луксозните коли на министрите.

Сашо Диков пита могат ли те да използват служебните коли на НСО за служебни цели и проследява как някои от служебните министри пристигат на работа.

Запитан защо за толкова години при наследника му Сотир Цацаров няма нито едно обвинение за корупция по високите етажи на властта, шефът на Конституционния съд и бивш главен прокурор Борис Велчев препоръча да се пита колко такива престъпления са разкрити и подадени в прокуратурата. Прокуратурата не разкрива, а разследва корупция, която преди това някой трябва да е разкрил, напомни той.

Служебният министър на образованието Николай Денков увери, че в момента подготвят екипа за преговори с ЕК по повод проблемите около ОП „Наука и образование за интелигентен растеж“.

На този ВСС му остава още малко време, просто трябва да сме търпеливи и да изчакаме, като се надяваме, че следващият ще е по-добър, заяви пък служебният министър на правосъдието Мария Павлова.

Вижте подробните репортажи на Сашо Диков:

и

Вижте също

petrov

Прокурор Иван Петров: Прокуратурата се страхува да разпита Цветан Василев

Как се разви началото на делото за КТБ, коментира прокурор Иван Петров в предаването „Просто …

Един коментар

  1. Дървосекачът

    Невероятно поподскачане из Преспите на Донду 1+2 правите, г-н Диков (Браво !)
    ….колкото до осигуряването на 1:1 Директна комуникация с г-н проф. Герджиков – ами Знаете че Е И академичен, а И Е на Хлъзгаво трасе ….
    – я най-добре Се свържете виа скайп или вибер или фейстайм !, откъдето хем Директно към БиАй в Реално време с Възможности ЗА въпроси от Нас-Всички, хем Да поподготвяме г-н Професора ЗА Глобалността на Двустъпковата .
    Успех !