понеделник , 23 юли 2018
Начало / Спорно за спорта / Пелето обясни защо напусна „Левски“. „Сините“ с първа победа за 2017 г.

Пелето обясни защо напусна „Левски“. „Сините“ с първа победа за 2017 г.

„Левски“ постигна победа с Уйпещ Будапеща с 2:0. Елин Топузаков остана доволен от играта. Трусовете в „Левски“ обаче изглежда продължават. В петък, на 3 февруари предстои общо събрание и смяна на върха на спортно-техническата власт.

Даниел Боримиров е новият спортен директор. Той ще отговаря и за школата на сините на „Герена“, докато Станислав Ангелов вече е освободен и е директор на ДЮШ „Левски“-Раковски. Има ли проблеми и търкания с ръководството, има ли разминавания, как се разбират с Боримиров и доволен ли е от работата, която свърши, Станислав Ангелов обяснява на пресконференция.

„Много държах да застана откровено и лично и да изясним ситуацията. Не ми харесва начинът, по който си тръгват други хора от клуба, както и че по този начин се прекалява със спекулации и различни тези“, заяви на брифинга пред журналисти Пелето.

„На този етап държа да знаете, че аз лично и самостоятелно се оттеглям от поста. За мен все още българският футбол не е готов за това, което може би след време ще се развие. В момента трябва да работим много сериозно с деца. Това не е моето амплоа, моята философия и идея е повече да се работи с младите“, заяви Станислав Ангелов.

Чуйте цялото му изявление в следващото видео:

Вижте също

Франция на Дидие Дешан с втори шанс за трофей. Сблъсъци между фенове и полиция на Шанс-Елизе

Две години след поражението във финала на домашна сцена на Европейското Франция отново ще играе …