понеделник , 21 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Спорно за спорта / Пелето обясни на „сините“ фенове какво е любовта
SPORT_STANISLAV_ANGELOV картинка

Пелето обясни на „сините“ фенове какво е любовта

Странични хора се опитват всякак да влияят на обстановката и да настройват общественото мнение срещу отбора, да обясняват колко сме слаби, колко сме некадърни, колко лошо работим. Срещу нас е ясно, че има сериозна организация.

Това заяви спортно-техническия треньор на „Левски“ Станислав Ангелов на пресконференция, на която засегна и въпроса за възможното оттегляне на Спас Русев от отбора на сините.

На всеки един мач ние играем срещу много високи премии, дадени от някой на другия отбор, твърди Пелето. „От една страна това е прекрасно, защото ние винаги играем срещу мотивирани отбори и така вдигаме нивото. Колкото и да ни омаловажават труда, в крайна сметка има 7-8 сериозни запитвания за наши играчи.“

Нещата са доста различни от общественото усещане за нашия клуб и в никой случай не сме се отказали от гоненето на първото място, категоричен бе Ангелов.

„Винаги съм вярвал, че най-важното нещо на света е любовта и това никой не може да ти го вземе. За съжаление, в последно време се оказва, че вместо любов, жънем омраза, а отборът играе и върви сравнително добре.

„Нормално е да има отлив при дълги години без титли и купи. Но искам да помоля всички привърженици да не позволяват никой по никакъв начин да им отнема любовта и независимо от резултати, хора, събития, обстоятелства, да продължават да обичат отбора. Само любовта е запазила нашия клуб“, заключи той.

Вижте също

ludogorec

Домусчиев се хвали със стадиона. Херо доволен от дебюта си

Тимът на Лудогорец победи отбора на Судува с 2:0 в първия плейофен мач в турнира …