вторник , 22 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Новини / Пътнически автобус пламна в движение по пътя за Бургас и още новини от 28 юли
petya

Пътнически автобус пламна в движение по пътя за Бургас и още новини от 28 юли

Пътнически автобус се запали в движение на пътя Черноморец – Бургас. От МВР съобщават, че няма пострадали. На мястото на инцидента са изпратени пожарни автомобили и линейки. Пътниците са извозени с друг автобус до летището. Извършва се оглед на изгорялото превозно средство. Разказът на шофьора – очаквайте в централната емисия новини на БиАйТи от 18 и 30 часа.

ГЕРБ попълни депутатската си квота след отстраняването на Живко Мартинов заради „Суджукгейт“. Даниела Димитрова положи клетва като народен представител.

Депутатите избраха професор доктор Камен Плочев за управител на Националната здравноосигурителна каса. Той бе единственият кандидат и беше предложен за поста от управляващата коалиция.

Двете българки, задържани в Турция по подозрения за тероризъм, остават в ареста. Както ви съобщихме снощи в Би Ай Ти новините, двете ни сънароднички са майка и дъщеря. Заедно с тях е имало и британец.

Най малко 48 души са ранени при влакова катастрофа в Барселона. Седем от пострадалите са в по-тежко състояние.

Американският Сенат почти единодушно гласува затягане на санкциите срещу Русия, Иран и Северна Корея.

Порой и градушки отново удариха Истанбул. Един човек е приет в болница, а други двама са пострадали по-леко.

Всяка година между 20-30 млади, професионално подготвени хора се връщат у нас, съобщи зам.-министърът на труда и социалната политика – доктор Султанка Петрова. Един от тях е и герой тази седмица в традиционната рубрика на Би Ай Ти новините – „Завърналите се.“

Подробности по тези и още новини от 28 юли – вижте в следващото видео!

Вижте също

skandal

Разраства се дипломатическият скандал между Сърбия и Македония

Разраства се дипломатическият скандал между Сърбия и Македония. След месеци обтегнати отношения Сърбия изненадващо привика …