петък , 24 ноември 2017
Начало / Предавания / еМисия България / Пътешествие из Дивия Запад

Пътешествие из Дивия Запад

Бони Лавина пътешества повече от 16 години из непознатите кътчета на Дивия Запад.

Как е успяла да покори тази част от Америка – разказа самата тя в предаването еМисия България.

Това, което съм научила в България, се оказа много полезно в Дивия Запад. Пътешествам от 16 години в Дивия Запад, работата ми оставяше свободно време, за да пътувам. Мога да кажа, че за 16 години съм обиколила почти всяко възможно място в западната половина на Америка, споделя .

„Ние, които израстнахме с историите за индианци, каубои и Дивия Запад, винаги сме мечтали да видим тази легендарна земя“, разкрива мотивацията за пътешествията си Бони Лавина и допълва, че водещо е жаланието ѝ да види сама за себе си природата, как живеят хората там, а в това число първите американци.

Бони Лавина не пътува по конвенционалния начин, а се впуска в една дива, необитавана от никого природа, пътува сама и спи под звездите.

„Смятам, че това е отличен начин да се усети атмосферата на тази земя и за момент да си представим как хората от предишни векове са видели и изпитали тази земя и всички неудобства“, категорична е тя.

Научете множество интересни истории от пътешествията ѝ във видеото:

Вижте също

Скандали или закачки са противоречията в Парламента и кой е най-стабилен на кораба на властта – говори журналистът Евгени Петров

Парламентарната група на „ВОЛЯ” бойкотира Парламента! Хората на Веселин Марешки в Народното събрание няма да …