петък , 25 май 2018
Начало / Хайд Парк / Парад на странни костюми на Комик Кон в столицата, ново геймърско предаване на Би Ай Ти ще влудява феновете

Парад на странни костюми на Комик Кон в столицата, ново геймърско предаване на Би Ай Ти ще влудява феновете

Дванадесетият фестивал на съвременната и традиционната японска култура „Адвенчър“ събра хора от цялата страна, че и от чужбина в Интер експо център в столицата. Това са млади и стари фенове на игрите, комиксите и аниметата. За първа година фестивалът представя на любителите на комиксите проявата „Комик кон“. Ще има среща и с актьарити от „Игра на тронове“.

„Тези хора сами са си правили костюмите. И освен това знаят много. Тук има такива, които са наясно как една тръба може да стане брадва. Освен това децата, като се приберат от училище, и започват да създават. Материалите за тези костюми са купувани от шивачници и железарски магазини“, каза Красимир Петров, който е и водещ на ново геймърско предаване по Би Ай Ти.

“Плейгасъм“ стартира от есента по Би Ай Ти. Красимир Петров заяви, че то ще бъде уникално за българският телевизионен ефир. И ще накара всеки геймър да полудее и кожата му да настръхне.

Още за новото предаване очаквайте утре в „Просто Диков“
Още от Хайд Парк“ – ТУК

Вижте също

Татяна Дончева: Акцията срещу кмета на Септември е продуктово позициониране на новия антикорупционен орган. Гейското лоби в България е достатъчно мощно, за да прокара Истанбулската конвенция

Защо акцията на спецпрокуратурата срещу кмета на Септември Марин Рачев беше толкова грандиозна? На този …