вторник , 19 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Паника в ЦСКА, след като УЕФА отряза червените от Европа

Паника в ЦСКА, след като УЕФА отряза червените от Европа

След решението на УЕФА да не допусне ЦСКА до участие в европейски клубни турнири в следващите три години, паниката в червения лагер е неописуема. От ЦСКА обявиха, че ще обжалват това решение пред Спортния арбитражен съд в Лозана в рамките на законовия срок от 21 дни.

„Ставаме свидетели на изключително сложни схеми на първенство. В крайна сметка баражът Левски – Верея ще се играе, изобщо какафонията в българския футбол е пълна, както се случи и при предишни години, когато отново имаше драми за лицензи“, коментира водещият на предаването „Спорно за спорта“ по Би Ай Ти Кирил Веселински.

„Поканих за разговор административния директор на ЦСКА Милко Георгиев. Знаем, че когато побеждаваш е лесно да се говори, но когато има проблеми, ситуацията е друга“, заяви журналистът.

Той допълни, че след скандалите снощи и днес, във футболните среди се носят слухове, че всичко случило се е било плод на предварителна уговорка. „Говорис се, че сините футболисти не са играли срещу ЦСКА точно заради скандалите днес и всичко е било умишлено. С две думи – ситуацията е пълна каша“, допълни спортният журналист.

Гледайте всички подробности за скандалите във футбола, както и всичко най-интересно от света на спорта в „Спорно за спорта“ в понеделник, 20 ч, само по Би Ай Ти!

Вижте също

Парламентът в Скопие обсъжда „Северна Македония“

Днес договорът за промяната на името на Македония влиза за обсъждане в парламента в Скопие. …