събота , 24 март 2018
Начало / Спорно за спорта / Отзиви след грандиозния успех на България срещу Холандия

Отзиви след грандиозния успех на България срещу Холандия

Ето какво са отзивите след победата на България над Холандия:

„Подобни епизодични победи над добри отбори в Европа и света сме правили и преди. И след изиграни няколко слаби мача сме отписвали тази квалификация за сметка на другата“ – казва треньорът Петър Хубчев на пресконференцията след мача.

„Четири лагера сме направили с тези момчета досега и говорим едно и също, т.е. те вече знаят какво виждаме ние като отношение към национален отбор, като поведение в самите лагери и се получава все по-добре и по-добре. Но това е един дълъг процес, който ще отнеме време. В някои страни казват, че продължава две-три години, при нас е по-дълго, тъй като ние работим с тези момчета само няколко дена преди мач. Мога да ви кажа, че не ми харесва физическото състояние на половината.  Момчетата са убедени и аз ги виждам как тренират и се отнасят към националния отбор и това ме радва донякъде“ – споделя още треньорът.

„Събрахме се и си казахме, че трябва да действаме като едно цяло, защото това е Холандия. Можем да ги победим само с колектив, със себераздаване“- заявява героят на мача Спас Делев.

„Добър мач, нападението ни отбеляза два гола и беше много добре, запазихме суха мрежа, което беше най-важното за мен и за отбора. Така че искам да благодаря за подкрепата – каза вратарят на националния отбор Николай Михайлов.

„Дойдохме за победа, а мачът се превърна в кошмар за нас“ – споделя звездата на „лалетата“ Ариен Робен.

Какво още заявиха треньорите и футболистатите след мача, вижте в следното видео:

Вижте също

Френски гранд иска Фернандо Каранга. Символични цени за сблъсъка с Лудогорец

Френският гранд „Олимпик“ Марсилия проявява интерес към голмайстора на ЦСКА-София Фернандо Каранга, твърди изданието Tuttomercato. …