сряда , 26 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Спорно за спорта / Отзиви и коментари след двубоя между „Левски“ и „Дунав“ Русе
SPORT_LEVSKI_OTZIVI картинка

Отзиви и коментари след двубоя между „Левски“ и „Дунав“ Русе

Треньорът на „Левски“ Люпко Петрович каза, че футболистите са играли много дисциплинирано и не са подценили „Дунав“. „Доволен съм от моя тим. Играха чисто и професионално. Не допуснаха гол и спечелихме. Нямаме звездни играчи, но имаме компактност и единство в отбора. Нашата звезда е отборът. Имахме положения, но нямахме късмет да вкараме повече. Рано е да говорим за мача с ЦСКА, но той със сигурност не е по-специален за мен“, заяви Люпко Петрович.

Футболистът на „Левски“ Георги Костадинов също коментира победата. „Бяхме по-добрият отбор на терена през всичките 90 минути. Доминирахме през цялото време и смятам, че резултатът отговаря на показаното на терена. Всеки един мач за нас е много важен, без значение срещу кого играем. Смятам, че се отнасяме еднакво сериозно към всички противници“, заяви Костадинов.

„Имахме положения, но не вкарахме, за което съжаляваме. Смятам, че на следващия мач ще се реваншираме. Не успяхме да вкараме. Ние не мечтаем за нищо. Искаме да останем в групата, на всеки мач да се представяме добре и да радваме привържениците“, каза от своя страна футболистът на „Дунав“ Русе Антон Огнянов.

Чуйте всички отзиви и коментари след мача в следващото видео:

Вижте също

SPORT_HRONIKA_SPORT

Новак Джокович е аут до края на сезона

Бившият номер 1 в мъжкия тенис Новак Джокович ще изпадне от топ 4 на световната …

Един коментар

  1. Въпреки че от години получава препитанието си в България, този нагъл и бездарен сърбин продължава демонстративно да отказва да говори на български език.