неделя , 18 ноември 2018
Начало / Новини / Отвлякоха сина на бизнесмен в София. Замесени ли са похитителите на Лара Банева? И още от централните новини на Би Ай Ти на 30 август

Отвлякоха сина на бизнесмен в София. Замесени ли са похитителите на Лара Банева? И още от централните новини на Би Ай Ти на 30 август

Изчезна синът на собственик на автокъща в София. Полицията работи по версия за отвличане. Колата на 25-годишния мъж е намерена на пътя за село Герман тази сутрин.

По информация на Би Ай Ти, Адриан Златков е отвлечен от бандата, похитила Лара, дъщерята на Евелин Банев – Брендо, през 2013 г. Репортерите ни Божидар Николов и Марио Спасов следят всички подробности по темата – вижте повече във видеото!

Президентът Румен Радев свиква на 9 октомври 2017 г. заседание на Консултативния съвет за национална сигурност. На него ще бъде дискутирано създаването на работещ модел за борба с корупцията.

Тази седмица се очаква президентът Доналд Тръмп да реши да остави или да премахне програмата, която дава защита от депортация на хората, доведени в Америка нелегално като деца. Какви са възможните сценарии – разказва Елена Хотинова на живо от студиото ни в Чикаго.

Още от Би Ай Ти новините вижте във видеото, а късната ни емисия очаквайте точно в 21:30 ч!

Вижте също

НАТО иска увеличаване на разходите за отбрана. Тръмп обвини Германия, че е „пленник“ на Русия

НАТО ще увеличи разходите си за отбрана. Това съобщи генералният секретар Йенс Столтенберг днес на …