петък , 17 ноември 2017
Начало / Спорно за спорта / Остра реакция на Гонзо и Чиликов след гостуването на Жейнов в „Спорно за спорта“

Остра реакция на Гонзо и Чиликов след гостуването на Жейнов в „Спорно за спорта“

Въпреки множеството спекулации относно бъдещето на треньора на Левски Николай Митов, ръководството все пак му гласува доверие и поне засега селекционерът остава начело на отбора.

Докога обаче – не е ясно. Едва ли срещата срещу Витоша Бистрица, без да подценяваме отбора, може да бъде кой знае какъв тест за който и да било треньор, пък още повече за този на един от смятаните за грандове в България – Левски.

По информация на Би Ай Ти, в момента от клуба преговарят с украинския специалист Вячеслав Грозни. Той води Левски преди близо 11 години, през есента на 1998, когато футболистите бяха изключително добре подготвени физически, нещо, с което в момента играчите на Николай Митов изпитват доста сериозни трудности.

Към момента обаче разговорите с Грозни са в етап на проучвателни преговори. Какво ще се случи – предстои да разберем в близките дни.

Междувременно, вчерашното гостуване на Жейнов в студиото на „Спорно за спорта“ предизвика остри реакции от страна на Георги Иванов – Гонзо и Георги Чиликов – вижте защо в следващото видео!

 

Вижте също

Белчев се надява липсата на Каранга да не спре „армейците“ срещу „Ботев“ Пд

Утре ЦСКА излиза в пореден двубой на собствения си стадион „Българска армия“ срещу отбора на …