вторник , 17 юли 2018
Начало / Спорно за спорта / Остра реакция на Гонзо и Чиликов след гостуването на Жейнов в „Спорно за спорта“

Остра реакция на Гонзо и Чиликов след гостуването на Жейнов в „Спорно за спорта“

Въпреки множеството спекулации относно бъдещето на треньора на Левски Николай Митов, ръководството все пак му гласува доверие и поне засега селекционерът остава начело на отбора.

Докога обаче – не е ясно. Едва ли срещата срещу Витоша Бистрица, без да подценяваме отбора, може да бъде кой знае какъв тест за който и да било треньор, пък още повече за този на един от смятаните за грандове в България – Левски.

По информация на Би Ай Ти, в момента от клуба преговарят с украинския специалист Вячеслав Грозни. Той води Левски преди близо 11 години, през есента на 1998, когато футболистите бяха изключително добре подготвени физически, нещо, с което в момента играчите на Николай Митов изпитват доста сериозни трудности.

Към момента обаче разговорите с Грозни са в етап на проучвателни преговори. Какво ще се случи – предстои да разберем в близките дни.

Междувременно, вчерашното гостуване на Жейнов в студиото на „Спорно за спорта“ предизвика остри реакции от страна на Георги Иванов – Гонзо и Георги Чиликов – вижте защо в следващото видео!

 

Вижте също

Франция на Дидие Дешан с втори шанс за трофей. Сблъсъци между фенове и полиция на Шанс-Елизе

Две години след поражението във финала на домашна сцена на Европейското Франция отново ще играе …