вторник , 17 октомври 2017
Начало / Спорно за спорта / Остра престрелка между Домусчиев и Сираков. Босът на „Лудогорец“ призна, че симпатизира на ЦСКА 1948

Остра престрелка между Домусчиев и Сираков. Босът на „Лудогорец“ призна, че симпатизира на ЦСКА 1948

Собственикът на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев застава твърдо зад нов мандат на Борислав Михайлов като шеф на БФС. Кандидатурите на Любослав Пенев и Наско Сираков, Домусчиев определи като абсурдни. Според Домусчиев зад кандидатурите на Пенев и Сираков стоят в кръга „Царско село“, както и определени президенти на клубове, а неговите причини да не ги подкрепи са цитирам „Липса на визия, концепция, мениджърски умения и нищо голямо създадено в живота им“.

Като постижения на Михайлов, заради които Домусчиев би го подкрепил при евентуална нова кандидатура, босът на „Лудогорец“ изтъкна построяването на базата в Бояна и позициите му в УЕФА. Изборите за президент ще се проведат през февруари, а Михайлов ще се опита да получи 4-ти мандат.

Домусчиев взе отношение и по въпроса с автентичността на ЦСКА и дали клубът играещ на „Армията“ е последовател на фалиралото дружество. Просто фен или спомоществувател е Кирил домусчиев на ЦСКА 1948, вижте във видеото.

Вижте също

10 години от великия рекорд на Петър Стойчев

Тази година се навършват 10 години от световния рекорд на Петър Стойчев за преплуване на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *