събота , 16 декември 2017
Начало / Спорно за спорта / Остра престрелка между Домусчиев и Сираков. Босът на „Лудогорец“ призна, че симпатизира на ЦСКА 1948

Остра престрелка между Домусчиев и Сираков. Босът на „Лудогорец“ призна, че симпатизира на ЦСКА 1948

Собственикът на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев застава твърдо зад нов мандат на Борислав Михайлов като шеф на БФС. Кандидатурите на Любослав Пенев и Наско Сираков, Домусчиев определи като абсурдни. Според Домусчиев зад кандидатурите на Пенев и Сираков стоят в кръга „Царско село“, както и определени президенти на клубове, а неговите причини да не ги подкрепи са цитирам „Липса на визия, концепция, мениджърски умения и нищо голямо създадено в живота им“.

Като постижения на Михайлов, заради които Домусчиев би го подкрепил при евентуална нова кандидатура, босът на „Лудогорец“ изтъкна построяването на базата в Бояна и позициите му в УЕФА. Изборите за президент ще се проведат през февруари, а Михайлов ще се опита да получи 4-ти мандат.

Домусчиев взе отношение и по въпроса с автентичността на ЦСКА и дали клубът играещ на „Армията“ е последовател на фалиралото дружество. Просто фен или спомоществувател е Кирил домусчиев на ЦСКА 1948, вижте във видеото.

Вижте също

Кои са най-добрите състезатели в българската борба за 2017 година и какви са амбициите им за догодина

Българската федерация по борба отличи най-добрите си състезатели и треньори за 2017-а година. За този …