сряда , 23 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Честно Казано / Октай Енимехмедов, който унижи Доган, със своята равносметка след затвора
LUBA_OKI

Октай Енимехмедов, който унижи Доган, със своята равносметка след затвора

Октай Енимехмедов, който бе осъден за нападението на Ахмед Доган, гостува в студиото на „Честно казано“ и Люба Кулезич и сподели своята равносметка за времето, прекарано в затвора, за политиката и изводите си след кореспонделцията си с институциите.

„Името ми е свързано с начина, по който преди време са сменяли имената на нашите предци. Получих лошо отношение от администрацията и реших да махна българската частичка „ов“.

Следствени служби, съдебна система, политическо пространство, мафия и начинът, по който се отнесоха към убежденията ми като не ме оправдаха и ме тикнаха в затвора. Там съм преживял тежки моменти, видял съм тежки неща и истини, които не достигат до хората“, заяви Енимехмедов.

Той разказа за фрапиращи спомени от затвора и отношението, което е срещнал там. Чуйте целия разговор с Октай Енимехмедов в следващото видео:

Вижте също

antonsirakov

Адв. Антон Сираков срещу Люба Кулезич – остър сблъсък в „Честно казано“

В „Честно казано“ гостува адвокат Антон Сираков (защитник на Маргарита Михнева – бел.ред.), който поиска …

4 Коментари

  1. Това което не могат,страхливите и
    много плямпащи българи, направи го ОКТАЙ.

  2. Oktay Enimehmedov go unijiha,kato go ritaha i mu dyrpaha gashtite,a na Dogan-tatarina i vyrhu litzeto mu se izpikayat,shte mu e malko za tova,koeto e prichinil na turskite maltzinstva na Balkanite.

  3. Тихомир

    ТОЙ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ,КОЙТО НАДВИ СИСТЕМАТА!

  4. Имам съмнение, че Енимехмедов има психически проблеми . Това не можеше да се нарече разговор. Дали е в следствие на затвора или преди това си е бил такъв не знам, но и не искам да знам. Няма смисъл да се кани по ТВ студиа. Не може да свърже и едно смислено изречение.