четвъртък , 21 юни 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Октай Енимехмедов, който унижи Доган, със своята равносметка след затвора

Октай Енимехмедов, който унижи Доган, със своята равносметка след затвора

Октай Енимехмедов, който бе осъден за нападението на Ахмед Доган, гостува в студиото на „Честно казано“ и Люба Кулезич и сподели своята равносметка за времето, прекарано в затвора, за политиката и изводите си след кореспонделцията си с институциите.

„Името ми е свързано с начина, по който преди време са сменяли имената на нашите предци. Получих лошо отношение от администрацията и реших да махна българската частичка „ов“.

Следствени служби, съдебна система, политическо пространство, мафия и начинът, по който се отнесоха към убежденията ми като не ме оправдаха и ме тикнаха в затвора. Там съм преживял тежки моменти, видял съм тежки неща и истини, които не достигат до хората“, заяви Енимехмедов.

Той разказа за фрапиращи спомени от затвора и отношението, което е срещнал там. Чуйте целия разговор с Октай Енимехмедов в следващото видео:

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

4 коментара

  1. Това което не могат,страхливите и
    много плямпащи българи, направи го ОКТАЙ.

  2. Oktay Enimehmedov go unijiha,kato go ritaha i mu dyrpaha gashtite,a na Dogan-tatarina i vyrhu litzeto mu se izpikayat,shte mu e malko za tova,koeto e prichinil na turskite maltzinstva na Balkanite.

  3. Тихомир

    ТОЙ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ,КОЙТО НАДВИ СИСТЕМАТА!

  4. Имам съмнение, че Енимехмедов има психически проблеми . Това не можеше да се нарече разговор. Дали е в следствие на затвора или преди това си е бил такъв не знам, но и не искам да знам. Няма смисъл да се кани по ТВ студиа. Не може да свърже и едно смислено изречение.