събота , 23 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Очаквайте новия облик и новата програмна схема на Би Ай Ти

Очаквайте новия облик и новата програмна схема на Би Ай Ти

След две седмици телевизия Би Ай Ти ще бъде коренно различна. Освен сериозната журналистика, място в ефира ни ще имат и развлекателни предавания.

„Готвим невероятна телевизионна сензация. Тя ще предизвика огромен интерес от една страна, но и огромни плювни и отрицания, защото телевизионните пуритани ще бъдат възмутени, меко казано. Важното е, че това предаване ще има чудовищен рейтинг“, обясни Сашо Диков.

Ще имате възможност да видите и един апокрифен запис от новото предаване с водеща Гери Дончева. В ексклузивните кадри ще видите разговор със сексапилните Ася Капчикова и Гергана Райчевска. Двете дами коментират има ли значение размерът, пластичните операции на известните

Ще ви срещнем и със Сияна Камова, която разказва как се е запалила по танците, както и с моделът и актриса Анна-Мария Чернева.
Водещата на „Честно казано“ Люба Кулезич ще има вечерно информационно шоу всеки ден от понеделник до петък.

„Тази седмица приключват и преговорите с голяма телевизионна звезда, която е изпитан бранд в своята област. След две седмици телевизия Би Ай Ти ще бъде нещо абсолютно различно и ще разбием представите за това как се прави модерна телевизия“, разкри Сашо Диков.

Вижте повече в следващото видео:

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

4 коментара

  1. Старите глупости на Диков на нов глас. Няма търпение да видя „чудовищния рейтинг“, ще достигне ли поне 1%?

  2. Веско Пенев

    Сашо, май яко те друса критическата, a?, щом предлагаш такава долна гнусотия за нещо „изключително интересно“! И вече си представям и другите новинки каква помия ще бъдат. А и още, със стари …. нов бардак не се прави, нали? (Комай не знаеш тази поговорка!) Ти се провали в една, втора телевизия, сега искаш и в тази, така ли? Не разбра ли, че освен спортен репортер, от друго не става? Повдига ми се от невъзпитаното ти държание (Беновска ли ти е идеалът?). Обещавам ти, че няма да ви гледам! Жалко за доброто начало! А наистина BiTelevision беше интересна, по-различна, новаторска в подхода и визията. Но кой каквото си направи, никой не може да му го направи! Адиоо!

  3. Първото нещо което трябва да смените е името на телевизията ви – претенциозно, старомодно, клиширано и трудно за запомняне и изговаряне.

  4. Кака Цеца

    За тази телевизия важи поговорката „Каква я мислехме, каква стана!“. Уж телевизия за българите по света, уж качествена журналистика, уж нови лица….А всъщност събрахме всички стари курветини от другите телевизии и направихме една голяма чалга сбирщина.