понеделник , 24 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Оздравей / О!Здравей: Замразяване за здраве, как да доживеем до 120 години и кога е рождения ден на българския етнос
O_ZDRAVEY_PART_1 картинка

О!Здравей: Замразяване за здраве, как да доживеем до 120 години и кога е рождения ден на българския етнос

Поредното издание на предаването „О!Здравей“ за първи път в ефира ни показва европейският шампион по кикбокс и холистичен терапевт Стоян Петков, който демонстрира какво представлява замразяванете за здраве.

Специален апарат пуска няколко различни честоти токове, които ще дадат отговор от какво е съставен всеки организъм. На базата на данните от него, Петков дава подробна информация за минералното съдържание на тялото, теглото на телесната маса, мазнините около органите и сърдечната система. С метода той проверява мускулния баланс, водата в клетките и извън тях. За първата в България ще покажем замразяваща камера, която възстановява, регенерира и събужда спящи потенциали на организма ни.

Ще чуете и традиционната здравна номерологична прогноза с Милена Иванова-Еа.

Средна продължителност на живота от 120 години. Възможно ли е? Рецепта за дълголетие ще чуете в разговора с академика Атанас Атанасов, опознал човешкия геном в детайли. Той разказва и доколко храната, която консумираме всеки ден, е важна за дълголетието. „Свършват ензимите и свършва животът. Трябва да се ядат плодове, зеленчуци, да се консумират билки“, убеден е Атанасов.

Кои са щастливите числа за вашето здраве и какъв е хороскопът на България от най-големите експерти не само у нас, но и в Австралия. Защо 24 април 4 минтуи преди полунощ през 681 г. е рожденият ден на българския етнос, разказва астрологът Любомир Червенков.

Вижте също

magigigogva

„О!Здравей“ с проф. Филип Куманов за репродуктивната медицина. И още: Ахтопол като столица на духовното здраве

В „О!Здравей“ тази седмица ви срещаме с един професор ендокринолог, андролог и наследствено обременен пътешественик …