петък , 20 юли 2018
Начало / Оздравей / „О!Здравей“ за тайните на израелското здравеопазване, високото IQ на Диана Радева, Егейска Турция и гласът като път към себе си

„О!Здравей“ за тайните на израелското здравеопазване, високото IQ на Диана Радева, Егейска Турция и гласът като път към себе си

Търсенето на вокалната идентичност като път към здравето във всеки един смисъл – с тази кауза се е заел опитомителят на гласове Константин Кучев, създател на арт работилницата „Открий гласа си“.

Константин описва проекта като творчески курс, в който всеки е свободен да изрази себе си чрез гласа си, а той е помощникът преградите да бъдат премахнати и това да се случи.

Завършил е музикалната консерватория „Панчо Владигеров“, но обожава да свири в подлези с хубава акустика. Мнозина го помнят от участието му в „България търси талант“, харесват го и любителите на авторската музика с ексцентричен привкус.

Константин вярва, че всеки глас носи уникална изразителност, а отприщеният глас е път към себе си. Вижте какво оюе разказва той за връзката между тялото и гласа ни:

Гост в „О!Здравей“ днес е и водещата на новия предиобеден блок на Би Ай Ти КОД 11-13 Диана Радева, чието IQ е рекордното 150.

Какво се крие зад тази внушителна цифра на завършилата българска филология и журналистика водеща, има ли пръст работата в телевизията в това, каква е самата тя и как се грижи за себе си, външния си вид и здравето си – чуйте от нея.

В предаването днес израелският лекар д-р Михаел Дор разкрива тайните на израелското здравеопазване и дава безценни съвети за реанимиране на лекарската професия у нас.

Освен че е лекар, той е завършил публична администрация в Харвард, а в момента е главен лекар на израелското външно министерство. В тази си функция, той обикаля всички държави, за да провери дали болниците и клиниките там са на ниво, за да лекуват израелските дипломати.

Вижте какво каза той за разликите между нашето и израелското здравеопазване.

В края на „О!Здравей“ Соня Момчилова, нашият специален пратеник в Егейска Турция, спазва едно предишно обещание към зрителите и разказва за ол инклузива и ексклузивния лукс на автентичните дестинации.

Каква е готовността на Егейска Турция и хотелиерите там да посрещнат новия туристически сезон и как се срещат история и бъдеще в концепцията на местния туризъм – чуйте:

Вижте също

„О!Здравей“: Лечебната сила на доброто: Лекар оперира безплатно очите на многодетен баща, пътешествията на духа от Ладак до Мексико. И още: Тялото ни само може да победи рака

Васил, Мая и четирите им дъщери не могат да повярват на късмета си , когато …