петък , 20 юли 2018
Начало / Оздравей / „О!Здравей“: За борбата с двойната брадичка, детското зрение и диагноза „Родолюбие“ с д-р Милен Врабевски

„О!Здравей“: За борбата с двойната брадичка, детското зрение и диагноза „Родолюбие“ с д-р Милен Врабевски

Изданието на „О!Здравей“ тази неделя ни води на нова разкрасяваща процедура. „3 актив“ включва в себе си ултразвук, лазер и радиочестота. Това е съвременният начин за борба с двойната брадичка. Вижте как действа методът и кажете сбогом на проблема. За максимална ефективност на терапията се препоръчва здравословно хранене и хранителен режим, съветват специалистите.

Милена Иванова-Еа представя традиционната здравна нумерологична прогноза за следващата седмица.

Гост в студиото е човек, който за четвърта поредна година организира абсолютно безплатни очни прегледи за ученици в Българария между 6 и 18 години. Павел Цветков е успял да привлече към благородната си кампания и много известни спортисти като Тереза Маринова, Йордан Йовчев и Мария Гроздева.

„Все повече деца се преглеждат. Две министерства вече ни подкрепят“, обясни Цветков. Той посочи, че е добре да се прави веднъж годишно профилактичен преглед, а при проблеми – да се изпише рецепта и да препоръча очила. „Нацията не ослепява, но се променя начинът ни на живот. Децата прекарват много часове с телефон, таблет и компютър. Гледаме непрекъснато в тези екрани“, обобщи Павел Цветков.

Вторият гост в студиото на „О!Здравей“ е спомоществователят на учебника по Родинознание, който разбуни буквоедите. В него турското робство се нарича робство. Това е човекът, който бе обявен за европейски гражданин на годината. Той е носител и на наградата „Будител на годината“, а неотдавна бе отличен наградите „Питагор“ и „Апостол на българщината“. Д-р Милен Врабевски е притежател на фирма за клинични изследвания, която има клонове в 18 държави.

Той самият е баща на 5 деца и е подпомогнал ин-витрото на 31. Всяка година по два пъти организира семинари за деца от българската диаспора в Молдова, Сърбия, Македония, Украйна, които идват в България и проговарят български. Всяка година плаща кандидат-студентските курсове на 500 деца от Родопите.

Вижте също

„О!Здравей“: Лечебната сила на доброто: Лекар оперира безплатно очите на многодетен баща, пътешествията на духа от Ладак до Мексико. И още: Тялото ни само може да победи рака

Васил, Мая и четирите им дъщери не могат да повярват на късмета си , когато …