петък , 19 октомври 2018
Начало / Оздравей / О!Здравей: Юлияна Дончева с вампирски лифтинг или процедура за „Оскар“. Художник, който рисува по време на медитация и как да „играем със сърце“. И още – да помогнем на талантливия Иво Христов!

О!Здравей: Юлияна Дончева с вампирски лифтинг или процедура за „Оскар“. Художник, който рисува по време на медитация и как да „играем със сърце“. И още – да помогнем на талантливия Иво Христов!

Знаете ли какво означава обогатена тромбоцитна терапия? Ако този сложен израз не ви говори нищо, със сигурност ще бъдете заинтригувани от светското му звучене – вампирски лифтинг. Всъщност, това е един от най-иновативните и авангардни методи за подмладяване, а на него се подложи една известна представителка на родния елит – Юлияна Дончева.

Познаваме я като тв водеща, депутат, бизнес дама, а отскоро е и автор на книгата „Код червено: Моята истина за храната“. Юлияна Дончева допусна единствено екипа на „О!Здравей“, докато се подлагаше на вампирски лифтинг, а след това ни гостува с подробности за ефекта от подмладяването, както и за това каква е тайната на здравословното хранене, с което свали цели 55 кг!

Играта не разрешава конфликтите, тя ги предотвратява. Изводът е на д-р Фред Доналдсън, световноизвестен специалист в работата с изоставени и в неравностойно положение деца, деца със специални нужди, поведенчески проблеми и културни различия. На 7 ноември Фред Доналдсън пристига в София, за да представи пред българска публика книгата си „Играй със сърце“. Тя е номинирана за наградата „Пулицър“ и е плод на 30-годишно изследване на психолога, свързано с различни видове игри – с деца, с възрастни, с животни. Дни преди гостуването си у нас, д-р Фред Доналдсън даде специално интервю за зрителите на „О!Здравей“ – вижте го във видеото!

Гневът уврежда черния дроб и образува камъни в жлъчката, мъката руши белите дробове, а стресът уврежда мозъка, сърцето и предизвиква паник атаки. Това предупреждава Димитър Свиленов – Микерин. Той е художник, а картините му са създадени в състояние на медитация. Мястото, на което предпочита да рисува, е Царичина. Точно след месец – на 4 декември, творецът ще представи изложбата си „Порталът“, включваща 25 платна, нарисувани в Царичина.

Помните ли Иво Христов? 15-годишното момче, което наричат „българския Стивън Кинг“ има 4 издадени книги и 4 мозъчни операции. Петата му книга ще излезе на пазара през декември тази година, а шестата, която е стихосбирка, също вече е готова. Иво страда от рядка болест, загубил е слуха на дясното си ухо и се опитва да спаси този на лявото. Той и цялото му семейство не се предават, а заради таланта и куража си, това лято Иво получи наградата „Респект“. За да не изгуби слуха и на другото си ухо, днес Иво се нуждае от пореден курс на лечение в чужбина, а Фондът за лечение на деца отказа съдействие със сумата от 4500 евро.

Призоваваме ви да помогнете на талантливото и мъдро момче по следния начин:

Дарителска банкова сметка: BG47BPBI79404078032501 – Иво Ивов Христов

Pay Pal: milena_dimitrova74@abv.bg – Милена Димитрова (майка на Иво)

Вижте също

„О!Здравей“: Лечебната сила на доброто: Лекар оперира безплатно очите на многодетен баща, пътешествията на духа от Ладак до Мексико. И още: Тялото ни само може да победи рака

Васил, Мая и четирите им дъщери не могат да повярват на късмета си , когато …