петък , 16 ноември 2018
Начало / Оздравей / О!Здравей: Що е то оптометрия? Благотворителна кампания за детското зрение и как добрата енергия прана излъчва и лекува

О!Здравей: Що е то оптометрия? Благотворителна кампания за детското зрение и как добрата енергия прана излъчва и лекува

Оптометрия – що е то и как помага на хората с влошено зрение? Тази дума е непозната за повечето хора, а в България специалистите по оптометрия се броят на пръсти. Гостът в О!Здравей днес е един от тях. Христо Благоев е специалист по уреди за оптометрия при хора с много силно увредено зрение, при които стандартни очила или контактни лещи не могат да помогнат.

За пета поредна година в България се провежда Национална кампания за прегледи на детското зрение. Организаторът на това мащабно дело – Павел Цветков, гостува с подробности за инициатива в О!Здравей.

Праната е жизнена енергия, която се грижи за здравето на нашите ум и тяло. Тя хармонизира енергията на организма и психиката ни. За прана ще си говорим с Франческа Ангризано – президент на Академията по прана лечение в Рим и Милена Кънчева, неин ученик и специалист по прана енергия.

Още от О!Здравей гледайте ТУК!

Вижте също

„О!Здравей“: Лечебната сила на доброто: Лекар оперира безплатно очите на многодетен баща, пътешествията на духа от Ладак до Мексико. И още: Тялото ни само може да победи рака

Васил, Мая и четирите им дъщери не могат да повярват на късмета си , когато …