четвъртък , 21 юни 2018
Начало / Оздравей / „О! Здравей“ със семейство Стайковски, какво е плазмаферезата и разказ за магията на Филипините

„О! Здравей“ със семейство Стайковски, какво е плазмаферезата и разказ за магията на Филипините

В предаването ще видите едно семейство с дълъг съвместен живот. Те разказват за връзката между живописта, хомеопатията, сайонджи масажът и важните тайни за здравето на брака. В студиото гостуват художникът Николай Стайковски и неговата съпруга хомеопатът София Стайковска.

Художникът разказа как е свалил личното си тегло наполовина – от 110 кг. на 65 кг. По думите му той е бил в лошо здравословно състояние, когато открива нетрадиционните методи на терапия.

Съпругата му обясни, че козметиката, бижутата и дрехите влияят на човешкото здраве. Тя даде пример със своя пациентка, която имала мигрена, заради рамките на очилата си.

Художникът Стайковски разказа за изложбата си от руническите символи. Според него те въздействат положително на здравето.

В предаването може да видите и интервю с руския лекар Евгени Теребов. Специално за „О! Здравей“ той обясни какво представлява плазмаферезата.

Целият разговор със семейство Стайковски, вижте във видеото.

Какво се случва на пазара на спа, уелнес и здравословни холистични практики във Филипините – разказва водещата Маги Гигова. В студиото гостува и продуцентът Соня Момчилова, която разпита водещата за приключението Филипини, какво е общото между българите и филипинците и новостите на туристическия пазар.

По думите на водещата филипинците също се гордеят, че имат най-красивите жени, любимият им зеленчук е месото, а управникът им прилича на Бойко Борисов по непредвидимостта на изказванията си.

Маги Гигова разказа за километричните задъстванията в Манила, традиционните филипински пазари, кулинарните изкушения и туристическите атракции, на които е станала свидел. Специално за зрителите на „О! Здравей“, тя показа интервю с нутриционист от Нова Зеляния в клиника за хулистични лечения.

Подробности, вижте във видеото.

Вижте също

„О!Здравей“: Лечебната сила на доброто: Лекар оперира безплатно очите на многодетен баща, пътешествията на духа от Ладак до Мексико. И още: Тялото ни само може да победи рака

Васил, Мая и четирите им дъщери не могат да повярват на късмета си , когато …