неделя , 22 юли 2018
Начало / Оздравей / „О!Здравей“ с проф. Филип Куманов за репродуктивната медицина. И още: Ахтопол като столица на духовното здраве

„О!Здравей“ с проф. Филип Куманов за репродуктивната медицина. И още: Ахтопол като столица на духовното здраве

В „О!Здравей“ тази седмица ви срещаме с един професор ендокринолог, андролог и наследствено обременен пътешественик и автор на книгата „На юг от екватора“.

Проф. Филип Куманов е специализирал и работил в Италия, Германия и САЩ и има над 250 научни труда.

С него обсъждаме страскащата статистика, изнесена от организациите „Искам бебе“ и „Зачатие“, че между 360 хил. и половин милион са българите, които имат репродуктивни проблеми и не знаят къде да потърсят помощ.

Изчезва ли нацията ни, мит ли е половата мощ на българина, има ли мъжки климактериум, на какво се дължат основно проблемите и какви са решенията – чуйте мнението на специалиста. Вижте и какво разказва той за многото си пътувания по света:

Всички се раждаме с безупречни клетки, но вследствие на стрес, емоционално напрежение и липса на обич, те започват да се „разболяват“.

Във втората част на предаването ви разказваме за един безплатен и безболезнен метод за възстановяване на клетките. Звучи измамно, но французинът Рене Мей твърди, че е намерил начин те да се обновяват – и то само чрез леко докосване по гръбначния стълб.

Практиката вече има хиляди последователи по цял свят, а Рене Мей е в България. Флорина Иванова се срещна с неговата обучена последователка Анилу Физ.

Днес ви срещаме и с жената, която превръща Ахтопол в столица на духовното здраве през юли за фестивала „Морски изгреви“ – празник на изкуството, духовността, здравето и красотата. Гостува ни организаторката Бисерка Райкова, която разказва за предстоящите събития:

 

Вижте също

„О!Здравей“: Лечебната сила на доброто: Лекар оперира безплатно очите на многодетен баща, пътешествията на духа от Ладак до Мексико. И още: Тялото ни само може да победи рака

Васил, Мая и четирите им дъщери не могат да повярват на късмета си , когато …