вторник , 25 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Оздравей / „О!Здравей“: Олимпийските рецепти на Йорданка Благоева, зимните травми и добрият лазер
OZDRAVEY_1 картинка

„О!Здравей“: Олимпийските рецепти на Йорданка Благоева, зимните травми и добрият лазер

Тази неделя в студиото на „О!Здравей“ гостува легендарната лекоатлетка Йорданка Благоева. Честитим й с огромен човешки респект 70-годишнината – не защото сме неучтиви към дама, а понеже тя изобщо не крие възрастта си.

На 31 януари в Дома на киното е премиерата на филма “Отвъд скока”, посветен на първата българка, поставила световен рекорд в лекоатлетическа дисциплина.

130 пострадали от пързалките по непочистените улиците са били приети в „Пирогов“ само за едно денонощие – явен знак, че сезонът на гипса е в разгара си.

За зимния травматизъм, начините да го избегнете и за бързото и без последствия възстановяване, в случай че сте сред жертвите на непочистените улици или на друг вид травми, разговаряме с двете специалистки по физикална и рехабилитационна медицина – д-р Силвия Паскалева и д-р Цонка Савова. Те разказват и каква е последната мода в жанра с новини от конгреса в Милано, в който участваха.

Както колагенът върши добра работа не само за естетични цели, така и лазерът не се използва единствено в науката и техниката. Тъкмо сложните технологии са се съюзили, за да ни отърват от един дребен наглед, но притеснителен недостатък – нежеланото окосмяване.

Ако досега сте избягвали лазерната епилация заради страха от болка, стряскащите светкавици или паренето – изход вече има. Гледайте тези и други теми във следващите видеа:

и

Вижте също

magigigogva

„О!Здравей“ с проф. Филип Куманов за репродуктивната медицина. И още: Ахтопол като столица на духовното здраве

В „О!Здравей“ тази седмица ви срещаме с един професор ендокринолог, андролог и наследствено обременен пътешественик …