сряда , 23 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Оздравей / О!Здравей: Назад към началото – чистата енергия на пещера Утробата, има ли измами с ин витро процедурите и тайните на Етиопия
ozdravej

О!Здравей: Назад към началото – чистата енергия на пещера Утробата, има ли измами с ин витро процедурите и тайните на Етиопия

Може ли милиционер да се превърне в собственик на просперираща кинокомпания в Русия, а след това да се „самоназначи“ за пазител на пещера в Кърджали? Оказва се, че да! Потвърждението за това е Владимир Овсянников, който избра да се върне към своето начало и енергия чрез пещерата Утробата.  Вижте повече за нейните уникални сили за изцеление и чисти лъчения в следващото видео!

Има ли измами с ин витро процедурите в България и лъжат ли клиниките, че могат да помогнат на хора с репродуктивни проблеми, страдащи и от ендокринни заболявания?  Темата в О!Здравей коментира Мариана Александрова от Сдружение „Диабет, предиабет и метаболитен синдром“.

Във втората част на предаването ни гостува журналистката и пътешественичка Биляна Траянова, която наскоро се завърна от Етиопия. Какви са впечатленията й от екзотичната страна и защо тя може да бъде целебна дестинация – вижте интересния ни разговор с Биляна Траянова!

Вижте също

ozdravei

„О! Здравей“ със семейство Стайковски, какво е плазмаферезата и разказ за магията на Филипините

В предаването ще видите едно семейство с дълъг съвместен живот. Те разказват за връзката между …