петък , 23 март 2018
Начало / Оздравей / „О!Здравей“ на една година със световния астролог Гал Сасон и денталното семейство Валентин и Венета Павлови

„О!Здравей“ на една година със световния астролог Гал Сасон и денталното семейство Валентин и Венета Павлови

Навършва се точно една година, откакто споделяме с вас, зрителите на „О!Здравей“, усещането си за баланс и стремежа си да постигнем щастието като функция на здравето. Благодарим ви за доверието!

Обещаваме ви да продължим да ви срещаме с истински стойностни хора, да ви разкриваме последните открития на медицината и истинските и добри алтернативни методи за лечение на духа и тялото.

Една гръцка суперклиника за рехабилитация и долекуване се побратими с българска в името на пациента. Новата холистична академия „Мона Лиза“ в София спечели доверието на Центъра за възстановяване и рехабилитация „Анумус“ в Лариса, Гърция.

Ще даде ли това бъдещо партньорство възможност на българските граждани да се лекуват по един високотехнологичен начин, да се реахбилитират и възстановяват с методи и технологии сякаш от бъдещето?

Вижте интервюто на Соня Момчилова с д-р Ахилеас Давелис, президент и главен изпълнителен директор на „Анимус“.

На 1 януари световният астролог и учител по кабала Гал Сасон сподели прогнозата си за 2017 г. за България в предаването „О!Здравей“. Той предрече, че тя ще бъде бурна и не особено успешна.

При следващото си идване в България Сасон отново даде ексклузивно интервю за нас. В него той разисква други, не по-малко любопитни теми, като ребъртинг, повторно раждене, регресивна терапия, психо манипулация, сесия по хипноза, както и зодиакалния знак, който според него избираме, преди да се родим физически.

Кой е най-важният урок, заради който сме дошли на земята? Не напомня ли мулти-култи начинът на живот на този от Стария завет? Движението ли е рецептата за добър живот или завръщането към корените и оставането на едно място, за да осъзнаем момента? Каква е разликата между това да искаш и да пожелаваш? Защо Вселената не работи за и не отговаря на хора, които предявяват претенции, грешни искания или такива, които могат да наранят някого другиго?

Всички тези въпроси отправяме към съвременния мъдрец Гал Сасон, който не вярва в прекия път към Бога, в дуализма и в Дявола.

Денталното семейство Валентин и Венета Павлови трябваше да бъде наш гост днес. В светските среди ги познават като зъболекарите на Силвестър Сталоун и на цяла плеяда звезди. Майките на децата с увреждания пък знаят, че в тяхната клиника малчуганите им ще бъдат лекувани изключително добре и безплатно, тъй като това е единствената специализирана клиника у нас за лечение на хора със специфични нужди. Възрастните също могат да се усмихнат с нови зъби напълно безплатно – вижте как в краткото филмче по темата в началото на второто видео.

За съжаление, д-р Павлов бе възпрепятстван да гостува поради заболяване, така че наш гост днес е само съпругата му д-р Павлова.

Как стана възможен храма на стоматологията и защо по пътя на успеха благотворителността и каузите са най-надеждното гориво – вижте в разговора с нея:

Вижте също

„О!Здравей“: Лечебната сила на доброто: Лекар оперира безплатно очите на многодетен баща, пътешествията на духа от Ладак до Мексико. И още: Тялото ни само може да победи рака

Васил, Мая и четирите им дъщери не могат да повярват на късмета си , когато …

Един коментар

  1. анонимен

    Българинът е крайно време да се научи да се застрахова – здравето си, имуществото си, колата, близките. Не може да се разчита само на случайността, защото много хора така останаха без нищо. Важно е и да се направи добро проучване на предложенията на застрахователите и да се изберат най-добрите опции. Аз дотук съм най-доволен от бонусите на БГ ИНС – ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН БРОКЕР