събота , 20 януари 2018
Начало / Оздравей / О!Здравей: Лекарят, който написа книга за автентичното християнство. И още: Фред Доналдсън за играта със сърце и надежда за талантливия Иво Христов

О!Здравей: Лекарят, който написа книга за автентичното християнство. И още: Фред Доналдсън за играта със сърце и надежда за талантливия Иво Христов

Часове преди Бъдни вечер и най-светлия християнски празник – Коледа, продуцентът на О!Здравей Соня Момчилова представя своето интервю с д-р Лъчезар Гроздински – антрополог и писател, който написа книга за автентичното християнство.

Във втората част на предаването вижте повече за премиерата на четвъртата книга на младия писател Иво Христов, който се бори с коварно заболяване. Ако искате да помогнете на талантливото момче, определяно като „българския Стивън Кинг“, може да го направите на следната сметка:

Дарителска банкова сметка: BG47BPBI79404078032501 – Иво Ивов Христов

Pay Pal: milena_dimitrova74@abv.bg – Милена Димитрова (майка на Иво)

И още – разговор на Соня Момчилова с д-р Фред Доналдсън, световноизвестен специалист в работата с изоставени и в неравностойно положение деца, деца със специални нужди, поведенчески проблеми и културни различия. Неговата книга „Играй със сърце“ е номинирана за наградата „Пулицър“ и е плод на 30-годишно изследване на психолога, свързано с различни видове игри – с деца, с възрастни, с животни.

Вижте повече във видеото, а още от О!Здравей гледайте ТУК!

Вижте също

О!Здравей: Що е то оптометрия? Благотворителна кампания за детското зрение и как добрата енергия прана излъчва и лекува

Оптометрия – що е то и как помага на хората с влошено зрение? Тази дума …