събота , 21 юли 2018
Начало / Оздравей / „О!Здравей“: Лечителката Людмила Ким, проф. Тодор Попов и лекува или убива здравеопазването

„О!Здравей“: Лечителката Людмила Ким, проф. Тодор Попов и лекува или убива здравеопазването

Медицинската новина на седмицата е обвинението за безстопанственост за близо 2 милиона лева срещу шефа на Онкологията. И това в държава, в която почти няма семейство без раковоболен. Стари лекарства, страдалци оставени без медикаменти, прекъсната химиотерапия…

Здравеопазването не лекува, то убива. И то с помощта на тези, които са обещали да пазят живота.

Днес в „О!Здравей“ ще ви представим лечителката, последователка и посветена от Ванга Людмила Ким, с която ще говорим за силата на мисълта, молитвата и билките. Лечителката беше в България за премиерата на филма „Реквием за Ванга“ на Стилян Иванов. Ще видите интервю с жената, която твърди, че може да лекува рак с вяра и с билки.

„Трябва да се молим на Бог, защото той е нашия творец. Само Бог ще ни помогне. Само Той ми дава сили и талант. Бог ми даде възможност да живея и да помагам на хората. Най-добрият лекар е Бог“ – заявява Людмила Ким.

Родена е в Казахстан, където баба й я учи да лекува с молитви и билки болежките на хората. По-късно Людмила заминава за Москва, където завършва висшето си образование и започва да гради кариера на научен работник в областта на химията. Точно тогава баба й настоява именно Людмила да продължи лечителската традиция на рода.

„Когато навърших 30 години, баба ми ми разреши да практикувам. Чувствам, че някой ми движи ръцете. Изучавала съм и китайската медицина, а тя е доста по-древна от нашата официална медицина. Според нея трябва да се намери първопричината за болестта и след това тази първопричина да се отстрани. Ванга и баба ми също винаги казваха, че трябва да се намери причината“ – пояснява Людмила Ким.

Във втората част на предаването ще ви запознаем с български професор с революционна разработка, която ще разреши хиляди здравни казуси. За първи път в ефира ще говори професор Тодор Попов. Нашият гост е национален консултант по алергология и учен с международна кариера и участник в две антарктически експедиции.

В предаването ще ви покажем и един уред, който се надяваме да спасява човешки живот.

„Всъщност това е диагностичен апарат. Едно от най-важните неща, които трябва да проследяваме в белодробните болести е възпалението на дихателните пътища. Най-общо казано – ние следим до колко има такова възпаление“ – пояснява професор Попов.

Вижте също

„О!Здравей“: Лечебната сила на доброто: Лекар оперира безплатно очите на многодетен баща, пътешествията на духа от Ладак до Мексико. И още: Тялото ни само може да победи рака

Васил, Мая и четирите им дъщери не могат да повярват на късмета си , когато …

Един коментар

  1. Николай Стоянов

    Здравейте, току що гледах Вашето предаване. Бих искал да попитам: Показания от Професор Попов уред от къде може да се закупи?
    Предварително Благодаря за отговора Ви!

    Николай Стоянов