сряда , 17 януари 2018
Начало / Оздравей / О!Здравей: Лечение на разширени вени без операция и кръв. И още – как майчинството възвисява, а фолклорът укрепва здравето

О!Здравей: Лечение на разширени вени без операция и кръв. И още – как майчинството възвисява, а фолклорът укрепва здравето

В по-старите ръководства по съдова хирургия къде на шега, къде наистина, е написано, че пациентът сам си поставя диагноза разширени вени, а единственото задължение на лекаря е да го излекува. Въпросът е как? Отговор за лечението по най-съвременните начини на тази уж козметична болежка ще научим от д-р Александрос Матеос, който вече оперира и у нас. Операция е силно казано, защото той лекува разширени вени с лазер, безкръвно и почти безболезнено. Вижте как във видеото!

И още – Десислава Николова, която по професия е огнеборец, написа книга със съвети за спокойна и щастлива бременност от личен опит. Изданието имаше и благотворителна цел, а със събраните средства от продажбата му вече е закупен и дарен кувьоз на болницата в Червен бряг. За възвисяването на една майка – вижте разговора с Десислава Николова във видеото!

Във втората част на днешния брой продължаваме с красотата на живота! Гостуват ни две великолепни певици – Нели Андреева и Виктория Ризов от вокално студио „Нуша“. За имуноукпрепващата сила на фолклора – вижте разговора във видеото!

За да сте по-здрави, гледайте още от О!Здравей ТУК!

Вижте също

О!Здравей: Що е то оптометрия? Благотворителна кампания за детското зрение и как добрата енергия прана излъчва и лекува

Оптометрия – що е то и как помага на хората с влошено зрение? Тази дума …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *