понеделник , 25 юни 2018
Начало / Оздравей / „О!Здравей“: Какво ни очаква през настоящата 2017 г.

„О!Здравей“: Какво ни очаква през настоящата 2017 г.

Честита Нова година! Екипът на „О!Здравей“ ви пожелава крепко здраве и дух през настоящата 2017 г. и ви благодари, че го избрахте да бъде вашия пътеводител в света на здравето.

Какво ни очаква през настоящата година, от какво да се предпазим, с какво да се примирим и къде да се приютим, за да ни е топло и уютно в заника на живота – това е темата на първото предаване за тази година

То започва със здравни съвети, свързани със звездите, от… режисьор. Стилиян Иванов е автор на филмите за Ванга, Вера Кочовска и Петър Димков, на трилогиите за траките и „И това е България“. В първия ден на новата година, обаче, ви го показваме в неговото ново амплоа: на автор на книгата „За смисъла на астрологията“.

Голяма част от нея е посветена именно на 2017 г. Чуйте неговите съвети, съобразени с различните зодии, от които най-важният все пак е да не приемате наготово мнението на останалите.

Поливане със студена вода – това не е някаква специална и екзотична оздравителна процедура, а мнението на най-известния астролог в Австралия – българина Любомир Червенков, за нашето положение през настоящата година. В пространното тълкувание на звездната карта, публикувано на личния му уебсайт, той цитира Петър Дънов, като казва, че България е черният дроб на света и ние трябва да започнем очистителната си функция преди всичко от себе си.

Според астролога годините 2017 и 2018 г. ще са може би „най-интересните“ времена в историята на България. Какво вещае звездната карта на българския етнос за 2017 г. и защо положението тази година ще стане седем пъти по-динамично – чуйте от самия астролог.

В днешното предаване ви представяме и една дама, чиято мисия е да обгрижва с нежност и любов нашите по-възрастни близки. София Мирчева е една от първите ангели на 2017 г., с които се надяваме да ви събираме редовно.

След като е управлявала строителен бизнес за милиарди, тя решава да преобърне живота си и създава резиденция „Детелина“ – щастлив дом за възрастни хора, център за здраве, грижи и дълголетие. С екипа на „О!Здравей“ в този дом гостува и Наталия Симеонова, любимка на неговите обитатели, която ги зарадва точно за Рождество Христово. Вижте какво видяхме в резиденция „Детелина“:

Във втората част на предаването ви срещаме със световния астролог и кабалист Гал Сасон, който разказва за българския си произход и за четирите периода на ретрограден Меркурий през 2017 г.

През настоящата година не бива да започваме нова връзка или начинание и трябва внимателно да четем договорите, съветва той. Според Сасон българите боледуват от ниско самочувствие, но в годината на Петела те трябва да разперят крила. Чуйте неговите прогнози и съвети:

Вижте също

„О!Здравей“: Лечебната сила на доброто: Лекар оперира безплатно очите на многодетен баща, пътешествията на духа от Ладак до Мексико. И още: Тялото ни само може да победи рака

Васил, Мая и четирите им дъщери не могат да повярват на късмета си , когато …