неделя , 24 юни 2018
Начало / Оздравей / „О!Здравей“: Как да се предпазим от слънцето и още за Преподобна Стойна, чудесата и резиденция „Детелина“

„О!Здравей“: Как да се предпазим от слънцето и още за Преподобна Стойна, чудесата и резиденция „Детелина“

На днешната Светла, или Томина неделя, „О!Здравей“ ви предлага продължение на разговора с журналиста и поет Румен Леонидов за българската неканоничната светица и лечителка Преподобна Стойна и за препятствията пред чудесата в материалния свят.

Представяме ви отново и Резиденция „Детелина“, в която гостувахме преди време – не старчески дом, а нов тип резиденция за златната възраст.

За да разкажат повече за грижата за възрастните хора и различното отношение към тях, в студиото на предаването са собственичката София Мирчева и главният лекар д-р Васил Беляков.

В края на днешното „О!Здравей“ експертът дерматолог д-р Анелия Здравкова пък ни обяснява как да се предпазим от вредното слънчево въздействие пред настъпващия топъл сезон:

Вижте темите в следващите видеа:


и

Вижте също

„О!Здравей“: Лечебната сила на доброто: Лекар оперира безплатно очите на многодетен баща, пътешествията на духа от Ладак до Мексико. И още: Тялото ни само може да победи рака

Васил, Мая и четирите им дъщери не могат да повярват на късмета си , когато …

2 коментара

  1. кателина

    С почит и уважение към делата на София Мирчева и Д-р Беляков, които са се заели с нелеката задача да радват, помагат, лекуват хората! Сигурна съм, че им е много трудно. БЛАГОСЛОВЕНИ ДА СТЕ!

  2. Н. Иванов

    „О!Здравей“: Как да се предпазим от слънцето и още за Преподобна Стойна, чудесата и резиденция „Детелина“

    Ведеото е 25 мин. и 23 сек. … А къде е втората част на Преподобна Стойна??? Нали го пишете дори!!!????
    🙁