събота , 22 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Оздравей / О!Здравей: Как да лекуваме разширените вени, как да се лекуваме с руни и какъв е кодът на шевиците
O_ZDRAVEY_PART_1 картинка

О!Здравей: Как да лекуваме разширените вени, как да се лекуваме с руни и какъв е кодът на шевиците

В поредното издание на предаването „О!Здравей“ ще видите нумерологичната прогноза и ще разберете от какво да се предпазите през следващата седмица. Ще чуете и традиционната седмична анамнеза в разговор със Соня Момчилова.

Страдате от отичане на краката, тежест, болки и разширени вени? Израелският лекар д-р Галили, специалист по съдова хирургия, дава решението. Той прилага нов неинвазивен метод за лечение на разширените вени като използва утразвуков апарат, за да локализира и да установи началния участък на заболялата вена. Една терапия много често е напълно достатъчна, за да реши цялостно проблема.

Д-р Димитър Димитров, който работи по същия метод на лечение и е специализирал в Израел, разказа подробробности за причините и решението на този проблем. „Около 40% от жените и около 30% от мъжете страдат от това заболяване. То може да бъде предизвикано от различни фактори“, обясни д-р Димитров.

Ще видите и интересната история на художник, майстор по сайонджи масаж, остеопат, който е успял да се лиши от почти половината си излишно лично тегло. Николай Стайковски рисува руни – древни знаци с магическо послание и невероятно мощно въздействие върху съдбата ни.

„Бях 110 кг. и коремът ходеше пред мен. Имах много приятели лекари. Пиех с шепи лекарства и нямах здрав орган“, спомни си Николай Стайковски. „Руните са едновременно и преди всичко символи, които осъществяват връзката на човек с природата, природни стихии и явления, с феномени“, обясни художникът. Той споделя историята си и разказва как е успял да отслабне с помощта на руни и масажи.

Проф. Живко Желев е световен учен с много титли, признания и награди. Той се е вгледал в българските шевици и се е заслушал в звуците на водата. Точно тези необичайни за учен занимания са му осигурили присъствието в световни колективи, разработили баркода на основите на българските черги и QR-кода, базиран на българските шевици. Проф. Желев всеки ден ходи с везана риза и тя е неговия щит срещу болестите и стреса.

„Много хора не си дават сметка какво е влиянието на духа, културата и самочувствието. Но вече знаем как стреса може да съкрати живота и да влияе на здравето“, разказа проф. Желев. Той обясни и че водата записва информация и има памет.

Вижте също

19656939_1720259764650732_5835738674958904459_n

Предаването „О!Здравей” по Би Ай Ти – с награда RESPECT

Предаването за здравословен живот по Би Ай Ти „О! Здравей” получи наградата RESPECT за 2017-а …

Един коментар

  1. Adelina Tomova

    Здравейте, много беше полезно предаването за д-Р Галели и д-Р Димитров. Бих искала да помоля за техни координати, тъй като не беше споменато в предаването. Благодаря предварително. А. Томова