понеделник , 23 октомври 2017
Начало / Оздравей / О!Здравей: Изключителна среща с баща и син – проф. Лъчезар Гроздински и Николай Грозни

О!Здравей: Изключителна среща с баща и син – проф. Лъчезар Гроздински и Николай Грозни

Днес в предаването „О!Здравей“ ще ви срещнем с баща и син. Родителят е проф. Лъчезар Гроздински – корифей на пътищата от и до сърцето. Той е автор на един роман и две публицистични книги.

Невероятният му син е писателят с много таланти – Николай Грозни. Наречен от дете-чудо от учителите си по музика, а по-късно и от литературните критици в САЩ и Франция. Той е изключителен пианист. Внезапно заминава за Индия, за да стане будистки монах. За първи път посвещаваме едно предаване изцяло на двама души – баща и син.

„Най-важното нещо е как живее човек – дали е свободен, дали е добре реализиран семейно, професионално, дали е щастлив. Защото щастието е един глобален параметър“, убеден е проф. Лъчезар Гроздински – специалист по ангиология и флебология. Той е категоричен, че щастието се отразява пряко на здравето.

Синът му сподели за пътя си до Индия, връзката между щастието и заболяванията. По думите му, човек може да пътува всеки ден в себе си. Грозни обясни и каква е разликата между поклонничеството, туризма и идеята да заминеш, за да се „вкорениш“ на друго място.

Чуйте целия разговор с проф. Лъчезар Гроздински и сина му Николай Грозни:

Вижте също

„О!Здравей“: Възможно ли е децата ни да са прегърбени от душевна мъка, защо гуруто Йоги Тан сади родопски кристали и какво е това „орторексия“

Започна учебната година и малчуганите от долните класове отново тръгнаха клети като мравки, превити под …