петък , 21 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Оздравей / О!Здравей: Има ли лек за киберпристрастяването, как да се предпазим от алергиите и как да постигнем хармония чрез паневритмия
O_ZDRAVEY_PART_1 картинка

О!Здравей: Има ли лек за киберпристрастяването, как да се предпазим от алергиите и как да постигнем хармония чрез паневритмия

Поредното издание на предаването „О!Здравей“ ни води на виртуална разходка в киберпространството. Психологът Христо Монов коментира модерните болести, за които все още няма лекарство. Той анализира киберпристрастяването като бягство от реалността. Ще чуете традиционната седмична анамнеза за българското здравеопазване с продуцента на предаването Соня Момчилова, както и седмичната номерологична прогноза с Милена Иванова-Еа.

Д-р Мариана Мандаджиева предупреди, че лятото е сезонът на най-тежките алергични реакции. Тя даде съвети за това как да се справим с ужилване на пчели и оси и от какво да се предпазваме през лятото. Мандаджиева обясни и кое може да отключи алергичните реакции, които са най-големият бич на 21 век и най-разпространеното хронично заболяване.

В студиото гостува Валентина Димитрова, която разказва за Босненските пирамиди, която донесе камък от специалното място. Една от пирамидите там е по-висока и от Хеопсовата, каза Димитрова и коментира въпроса може ли да има туризъм за здраве и вибрациите на пирамидите като опция за изцеление. „Много хора намират там своето изцеление или подобрение. Местните казват, че влиянието на енергийните вибрации продължава два месеца след посещенията там“, обясни Димитрова.

В навечерието на космическата Нова година Андрей Грива и Галина Герасимова разказват за паневритмията като профилактика, която носи хармония и здраве. Те разказват и за слънчевото училище на Бялото братство и на какво учат децата в слънчевото училище.

Вижте и при кого отиде наградата тази седмица и разберете коя е новата загадка в предаването.

Вижте също

19656939_1720259764650732_5835738674958904459_n

Предаването „О!Здравей” по Би Ай Ти – с награда RESPECT

Предаването за здравословен живот по Би Ай Ти „О! Здравей” получи наградата RESPECT за 2017-а …

Един коментар

  1. Маргарита Панайотова

    На вашия въпрос от вчера,полезното растение на пръчки е канела!