сряда , 23 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Оздравей / „О!Здравей“: Има ли лечение на политическата психопатия, наречена морална лудост? Стоматолог разбива митове за холивудската усмивка. И още – терапия с коне
psihotest

„О!Здравей“: Има ли лечение на политическата психопатия, наречена морална лудост? Стоматолог разбива митове за холивудската усмивка. И още – терапия с коне

Нужни ли са психотестове за политици, министри и парламентаристи? Идеята неведнъж е подхвърляна в обществото, но кандидатите за власт не искат и да чуят, особено когато идва време за избори. В болната ни политика обаче, някои са си направо луди за връзване… Какво може да направи един психотест – отговорите вижте от Соня Момчилова, която разговаря с Георги Янков, организационен психолог и Георги Неделчев, председател на партия БСДД.

Вижте и как може едно най-обикновено общуване с кон да помогне за преодоляване на физически и психически недъзи. В О!Здравей гостува Ваня Тодорова от конна база „Ахил“, която разказа повече подробности.

Гостът във втората част на предаването развенчава особено модерните в последно време холивудски стандарти за усмивка, тъй като според него те не отговарят на високите стоматологични стандарти за естетика. Защо денталната медицина се е превърнала в козметика, в лошия смисъл на думата, обяснява Атанасиос Куцюрубас, холистичен и био хирург – стоматолог.

Още интересни теми и гости от предаването „О!Здравей“, може да гледате ТУК!

Вижте също

ozdravei

„О! Здравей“ със семейство Стайковски, какво е плазмаферезата и разказ за магията на Филипините

В предаването ще видите едно семейство с дълъг съвместен живот. Те разказват за връзката между …