сряда , 18 октомври 2017
Начало / Оздравей / „О!Здравей“: Благотворителни прегледи за жени в Северозапада, красота и в болест и здравословни юмруци

„О!Здравей“: Благотворителни прегледи за жени в Северозапада, красота и в болест и здравословни юмруци

Българка и гъркиня влизат в „заговор“ за връщане на самочувствието и здравето на жените от Северозападна България.

Теодора Игнатова, основател на фондация „Докосни щастието“, има гинекологичен център във Враца и организира благотворителни прегледа за жените в Северозапада, а д-р Дионисиа Куцюрубае световен авторитет, акушер-гинеколог и онкохирург и тези дни прегледа десетки жени от региона.

Срещаме ви с двете жени, за да разберем от какво страда най-много българката, колко е важна превенцията и какви беседи и срещи ще се правят и занапред.

Двете дами са и приятелки и разказват за времето си, прекарано в Конго.

Ще разберете и как гайдата и българският фолклор като цяло притежават лековита сила и защо в Конго пеят „Полегнала е Тодора“ и рецитират „Аз съм българче“.

В днешното предаване ви срещаме и с арменската Лилит Хуршудян, посветила живота си на това да учи жените как да изглеждат привлекателни и след болест или химиотерапия. Жената трябва да остане красива, защото такава е волята на живота, вярва тя.

Гледайте и как българин лекува със здравословни юмруци и защо синът на вицепремиера на Индонезия му се довери. От три години Димитър Владиков живее в Шанхай, преподава международно право и бизнес английски. Той се занимава и със смесени бойни изкуства и е фитнес инструктор по призвание. Чуйте всичко интересно, което той разказа за живота и културата в Китай и за своите занимания:

Вижте също

О!Здравей: Как мекият лазер върна Йосиф Сърчаджиев на сцената. И още – що е то НЛП и авангардни техники за борба с целулита

Помага ли т.нар. мек, нискочестотен лазер при лечението на сериозни заболявания като церебрална парализа и …