петък , 20 юли 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Нумероложка: Президентът Плевнелиев е астрологът на държавата

Нумероложка: Президентът Плевнелиев е астрологът на държавата

Дали да вярваме в числата и звездитеили не? Науки ли са астрологията и номерологията или просто поверия? Границата между излислицата и науката обясни в предаването еМисия България астрологът и нумеролог Кристина Сунгарска.

„Астрологията и нумерологията за някои са изключителни познания, а за други – шарлатанство. Ние всъщност не живеем на Земята, а в Космоса и около нас има други планети. Ние принадлежим на тази планета, но на нас тя не ни принадлежи. Ако планетите стоят наредени според определен градус, то това не е случайно“, обясни Сунгарска.

Тя каза, че влиянието на планените се усеща и добави, че според астролозите земният път на всеки човек има съдба и история и в някаква степен е предопределен. Когато се спазват определени ритуали, много често става дума за суеверие. Суеверие е вярването, че, ако се изкъпете на синя Луна, ще забогатеете. Сунгарска подчерта, че тя и колегите й са много потърпевши от шарлатани, които попадат с тях под един общ знаменател.

„Животът е много тежък, динамичен и изисква страшно много от нас във всяка една минута. Хора използват отчаянието и си правят майтапи“, коментира астроложката. Тя посочи, че в политиката няма нищо случайно и бавенето не е случайно като даде пример със забавянето на номинациите на кандидатите за президент. „Бавенето не е свързано само с ретроградния Меркурий. От чисто нумерологична гледна точка в момента се намираме под знака на деветката. 9 по принцип е цифрата на застоя, на бавните темпове. Тя е възможно най-сигурната и стабилната вибрация. Това е числото на хората, които бавно напредват, но сигурно и стабилно и оставят следи след себе си“, обясни нумероложката.

Тя каза, че следващата година ще бъде с вибрация 1 – тя е много по-бърза и динамична, дава скорострелни резултати. „Ако италианецът Берлускони имаше лична нумероложка, ние сме много по-напред от тях. Нашият личен астролог на държавата е самият президент Плевнелиев. През 90-те години той се занимава с астрология и даже се говори, че е много добър“, разкри Сунгарска.
Тя обясни, че наблюдава решенията на държавния глава и когато някое от тях не й допада, си казва, че все пак може би е по-прав и сигурно вижда неща, които обикновения човек не може да види.

„Астрологията и нумерологията са познания, които дават възможността човек да работи със себе си. Основното понятие, с което те работят, е себепознанието“, добави нумероложката.
Вижте целия разговор с Кристина Сунгарска в следващото видео:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …